Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto

0
175

Daniel Kenedy a fost fundaș și mijlocaș la Benfica, PSG sau FC Porto. După ce și-a pierdut averea la jocuri de noroc, acesta este dispus să facă orice pentru a-și câștiga pâinea.

Daniel Kennedy, de la milion în fotbal la șoferie
Momentul de glorie al fostului fotbalist portughez a fost între anii 1993 și 1999, când acesta activa la renumitele echipe din campionatul Portugaliei, FC Porto și Benfica. După o perioadă petrecută în portugalia, Kenedy a avut parte de marele transfer la PSG.

Ulterior portughezul a mai jucat la echipe din Spania, Cipru și Grecia, iar la aproape 27 de ani după ce a părăsit Franța și și-a anunțat retragerea din sport, acesta a pierdut aproape totul, potrivit RMC Sport.

De-a lungul carierei, acesta a câștigat o sumă imensă de bani, însă jocurile de noroc au fost problema cea mare. De la un fotbalist milionar, Daniel ajuns să facă șoferie pentru a câștiga destul cât să se întrețină cum trebuie.

„Prima mea zi. Astăzi voi începe prima mea zi la Uber şi sper că va fi o zi foarte fericită pentru mine. Am visele mele. Visul meu este fotbalul, îmi place fotbalul. Dar visele mele se apropie cu paşi repezi. Astăzi, îmi voi începe munca la Uber cu multă onoare şi demnitate” a declarat fostul milionar.Daniel Kenedy, declarat insolvabil de un tribunal portughez
Nici în perioada când activa ca fotbalist nu a fost un exemplu tocmai bun de urmat. Daniel Kenedy a fost depistat pozitiv la un test anti-doping și, ulterior, suspendat, motiv pentru care a ratat prezența la Campionatul Mondial din 2022, cu naționala Portugaliei.

După încheierea carierei de fotbalist, s-a apucat de antrenorat, dar a trecut numai pe la echipe modeste.

Din păcate, toate au început să meargă rău pentru portughez. Un tribunal portughez l-a declarat insolvabil pe Daniel Kenedy, din cauza numeroaselor sale datorii. Suma totală este de 195.729 de euro, dintre care aproape 40.000 de euro către fiscul și asigurările sociale portugheze.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAccident cu patru maşşini pe DN 28, în judeţul Iaşi / Şase persoane au fost rănite
Articolul următorAlgolcaminul, Piafenul si Novocalminul ar putea fi retrase de pe piata dupa o investigatie a Agentiei Europene a Medicamentului
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments