Edi Iordănescu bate în retragere: „Lucrurile sunt clare. În acest moment, familia mea are nevoie de mine mai mult decât echipa națională”

0
108

După eliminarea României în „optimi” la Euro, 0-3 cu Olanda, Edi Iordănescu a declarat că are nevoie de odihnă înainte de a lua o decizie cu privire la viitorul pe banca echipei naționale, apoi se va așeza la masa tratativelor cu Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal. Selecționerul a subliniat că familia lui va avea un cuvânt greu de spus în luarea deciziei finale.
Parcursul „tricolorilor” la Campionatul European a ajuns la sfârșit. România a pierdut în fața Olandei, scor 0-3, Malen cu o „doppietta” și Gakpo fiind autorii golurilor batavilor.

Edi Iordănescu: „Lucrurile sunt clare pentru mine. Am nevoie de odihnă în acest moment, apoi voi lua o decizie”
„Pentru mine, lucrurile sunt clare, sunt mândru de tot ce am realizat aici. Cred că această echipă națională poate crește. Am nevoie de odihnă, în ceea ce mă privește, am dormit câte 3-4 ore în fiecare noapte. Apoi voi discuta cu Federația, dar și cu familia mea. Nu știu ce va fi, o spun cu sinceritate.

În acest moment, familia mea are mai multă nevoie decât are echipa națională. Au fost ani cu multă muncă, sacrificii, momente foarte grele. Nu a fost ușor, mai ales pentru familia mea. Vom vedea ce vom decide”, a spus Edi Iordănescu la flash-interviul de la ProTV.
Edi Iordănescu, despre eliminarea României de la Euro 2024: „Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt”
„Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt. Ne-am dorit enorm victoria, mai ales pentru suporteri. Am văzut câtă fericire a oferit acest parcurs, am dat totul pentru victorie. Se încheie un capitol dintr-o poveste frumoasă. Pentru fotbalul românesc, poate fi un nou început.

Le mulțumesc băieților pentru implicare, au depășit limite, așteptări, au rupt bariere! Am câștigat grupa la calificări, grupa la Campionatul European. E greu să reglezi în câteva luni un decalaj de zeci de ani. Suporterii noștri sunt campionii Europei, noi nu suntem, le mulțumim din suflet și ne pare rău! E greu să comentăm acum. Primele 20 minute ne-au aparținut, am făcut strategia așteptându-ne că le vom ceda teren”, a mai spus selecționerul României.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentRomânia – Olanda 0-3. Finalul unei aventuri! Olandezii curmă speranțele tricolorilor la EURO 2024
Articolul următorConflict deschis in Guvern, ministrul Justitiei il ataca pe prim-ministrul Ciolacu: „A dat o platforma de comunicare publica anumitor forte politice extremiste si antieuropene, au fost oarecum legitimate”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments