„Poporul american merita sa afle adevarul”. Comisiile parlamentare americane declanseaza anchete privind impuscarea lui Trump. Sefa Secret Service, Kimberly Cheatle, asteptata la audieri

0
154

Republicanii din Congres promit investigatii ample si audieri cu privire la “aparenta” tentativa de asasinat impotriva fostului presedinte Trump la un miting din Pennsylvania, sambata, atentia parlamentarilor fiind indreptata in principal catre Secret Service, conform The Hill.

„Camera va efectua o ancheta completa a evenimentelor tragice de astazi”, a scris Mike Johnson, presedintele republican al Camerei Reprezentantilor, intr-o postare pe X (Twitter).„Poporul american merita sa afle adevarul. Vom cere ca directorul Secret Service, Kimberly Cheatle, si alti oficiali corespunzatori din cadrul DHS si FBI sa se prezinte pentru o audiere in fata comisiilor noastre cat mai curand posibil”, a declarat Johnson.

Presedintele Comisiei de Supraveghere a Camerei Reprezentantilor, James Comer a solicitat ca Cheatle sa depuna rapid, cel tarziu in din 22 iulie, marturie in cadrul unei audieri privind impuscaturile.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentRapperul american Wiz Khalifa a avut probleme cu DIICOT, după concertul de la Costinesti
Articolul următorGrebla are patru pensii speciale, una fiind de revolutionar. Grebla are si un salariu urias ca presedinte al AEP, el fiind milionar doar din functii la stat
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments