Grebla are patru pensii speciale, una fiind de revolutionar. Grebla are si un salariu urias ca presedinte al AEP, el fiind milionar doar din functii la stat

0
156

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Toni Grebla, are nu mai putin de patru pensii speciale, pe langa salariul de demnitar. Grebla este considerat principaul vinovat de gravele nereguli electoarale inregistrate la alegerile locale.

Pe langa salariul lunar de peste 4.000 de euro, Grebla incasaseaza si venituri din patru pensii speciale, care totalizeaza 400.000 de lei pe an, adica peste 6.000 de euro pe luna.

Astfel, Grebla are venituri lunare de aproximativ 11.000 de euro pe luna de la statul roman.

„Patru pensii speciale incaseaza Toni Grebla (magistrat, avocat, parlamentar si revolutionar) pe langa salariul de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente. La cate venituri incaseaza si in cate demnitati a fost promovat reptetat de PSD, ar face orice pentru Marcel Ciolacu la viitoarele alegeri”, subliniaza Ionel Stoica, purtator de cuvant al Primariei Sector 1.

De asemenea, Grebla are in conturile bancare peste 2,5 milioane de lei, adica 500.000 de euro.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a depus plangere la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) impotriva lui Toni Grebla pentru abuz in serviciu si instigare la fals in acte oficiale, deoarece a patronat „un haos electoral”.

„Am venit aici ca sa trag un semnal de alarma si ca sa depun o plangere impotriva presedintelui AEP, Toni Grebla, pentru abuz in serviciu, pentru modul defectuos in care au fost organizate alegerile si pentru instigare la fals in acte oficiale. Toni Grebla a patronat un adevarat haos electoral. Pe fondul oboselii, membrii comisiilor din sectiile de votare au fost obligati sa intocmeasca niste procese verbale cu niste falsuri grosolane (…), cheile nu se inchideau, sunt nenumarate nereguli, nenumarate probleme, totul pe fondul oboselii. Oamenii au asteptat nedormiti 30 de ore, unii dupa ce au stat ore in sectiile de votare (…) pentru a numara, au stat ore pentru a astepta ca sacii sa fie preluati”, a spus Clotilde Armand, cu prilejul depunerii plangerii la PICCJ.

„Sunt o multime de nereguli (…). Ce se intampla este o pata neagra asupra democratiei din Romania (…). Trebuie (…) neaparat sa fie renumarate un numar destul de mare de sectii de votare, pentru ca ce gasim nu corespunde (…) cu realitatea cu care s-au confruntat membrii comisiilor de votare. (…) voturile au fost plimbate, am gasit buletine deja stampilate, am gasit un numar de nereguli (…). Aceste alegeri au fost profund viciate in modul lor de organizare”, a declarat Clotilde Armand.

Ea a punctat ca nu are nicio problema sa recunoasca un rezultat, dar vrea ca alegerile sa fie corecte. „Daca alegerile sunt fraudate, de ce ne ducem la vot?”, a adaugat edilul Armand.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments