Capcană în trafic pe un drum județean. Plăcile de beton s-au ridicat în aer din cauza caniculei

0
86

Codul roșu de caniculă care a afectat aproape întreaga țară a avut efecte nedorite și pentru un drum județean din Iași. Plăcile de beton din care a fost construit drumul s-au dilatat și s-au ridicat în aer pe fondul temperaturilor extreme.

Dalele de beton ale unui drum județean din Iași s-au ridicat în aer, provocând un pericol uriaș pentru șoferi. Plăcile de beton de câteva tone au o lungime de 5 metri, iar zona de contact s-a ridicat mult deasupra nivelului drumului.

Situația a fost observată de un drum județean care leagă drumul european de Vama Sculeni.Presiunea cauzată de dilatarea plăcilor de ciment a dus la fracturarea lor, astfel că drumul va avea nevoie de reparații serioase pentru a putea fi circulat în siguranță din nou

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentGrebla are patru pensii speciale, una fiind de revolutionar. Grebla are si un salariu urias ca presedinte al AEP, el fiind milionar doar din functii la stat
Articolul următor„Eu sunt Iisus”: Ea este influencerul condamnat la închisoare pentru trafic de persoane și sclavie. Victimă: „A fost văzută cu DiCaprio”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments