Perchezitii la Primaria Dobrovat. Ancheta il vizeaza pe viceprimarul Dumitru Mardare

0
154

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat in aceasta dimineata, trei percheziţii în locaţii situate în comuna Dobrovă din care două la sediile unor instituţii, iar cea de-a treia la domiciliul unei persoane fizice.

Percheziţiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări in rem privind săvârşirea infracţiunii de delapidare, fapte săvârşite în ultimul an.

Potrivit primarului Catalin Martinus, ancheta il vizeaza pe viceprimarul Dumitru Mardare fiind verificat consumul de combustibil al masinilor institutiei si documentele care tin de cheltuieli de deplasare. Viceprimarul este cel care se ocupa cu aceste activitati ale institutiei.

„În cursul zilei de 16 iulie 2024, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat trei percheziții în trei locații situate în comuna Dobrovăț, județul Iași din care două sunt sediile unor instituții, iar cea de-a treia reprezentând domiciliul unei persoane fizice.
Perchezițiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări in rem privind săvârșirea infracțiunii de delapidare, fapte săvârșite în perioada 2023-prezent.
Raportat la activitățile efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”, a transmis IPJ Iasi.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSaga dlui si dnei Prepieliță, onorabilă famelie de grăndioase succesuri bugetabile
Articolul următorIncepe licitatia pentru autostrada Pascani – Suceava
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments