Bulai a depus cerere de pensionare, refuza sa comenteze dezvaluirile fostelor studente. El are 61 de ani

0
107

Sociologul Alfred Bulai a depus cerere de pensionare in aceeasi zi in care au fost facute publice dezvaluiri ale unor foste studente despre comportamentul profesorului SNSPA. Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a confirmat ca Bulai a cerut sa iasa la pensie. Bulai are 61 de ani.

Informatia despre solicitarea de pensionare a fost publicata de Libertatea.

„O sa am detalii si pozitii clare doar dupa ce prezint pozitia mea in Comisia de etica din SNSPA. Va rog sa ma intelegeti ca trebuie sa ofer toate lamuririle mai intai colegilor din Comisia de Etica”, a declarat Bulai pentru Libertatea.

„Da. Pensionarea este decizia unilaterala a angajatului. Cererea se depune la Casa de Pensii. Noi derulam mai departe procedurile”, a spus Pricopie pentru hotnews.ro.

Politia Capitalei a anuntat, luni, ca a deschis o ancheta penala impotriva sociologului Iosif Bulai dupa ce mai multe foste studente l-au acuzat de abuz sexual.

„Cu privire la informatiile aparute in spatiul public, ce fac referire la faptul ca, un cadru didactic al unei Universitati din Bucuresti ar fi avut un comportament nepotrivit fata de mai multe studente, Serviciul Informare si Relatii Publice este abilitat sa comunice urmatoarele:

Politistii Capitalei au demarat investigatiile, fata de persoana in cauza urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti din cadrul Sectiei 1 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de folosirea functiei in scop sexual, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1”, a anuntat Politia Capitalei.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments