AVOCATUL-TÂRNĂCOP recidivează: A DISTRUS A ȘASEA OARĂ sediul firmei pe care vrea să o dea afară (VIDEO)

0
161

Avocatul agresiv recidivează. De această dată,  a pus mâna pe târnăcop și a vandalizat un local de pomenire a morților din cartierul Tătăraşi.

 

O firmă de pompe funebre din Iași a fost vandalizată de un avocat ieșean care vrea cu orice preț să-i scoată pe chiriașii socrului său din sediu.

 

Înarmat cu un târnăcop, omul legii a împărţit lovituri cât a putut de tare. În câteva momente pereţii localului unde se fac pomeniri şi o parte dintr-o locuinţă au fost făcute una cu pământul. Până acum avocatul are nu mai puţin de  cinci dosare penale pentru distrugere.

După ce, în luna aprilie, a distrus instalaţia electrică a firmei de pompe funebre „Trei salcâmi”, susţinând că el este proprietarul spaţiului, marţi dimineaţă, avocatul a recidivat.El a spart din nou geamurile firmei pe care se chinuie s-o dea afară din spațiu. Avocatul vrea să-i determine pe reprezentanţii firmei să se mute de pe terenul care, spune el, aparţine socrului său. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Inspectoratului de Poliţie şi o echipă de criminalişti.

În luna aprilie, avocatul a venit cu același târnăcop la sediul societăţii şi a început să distrugă instalaţia electrică, iar o lună mai târziu a distrus pereţii restaurantului.

 

În urma atacului de marți, el s-a ales cu un nou dosar penal pentru distrugere.

 

{flvremote}http://www.iasitvlife.ro/data/_stiri_video/2013/07_iulie/23/MACEL CU TARNACOPUL_D.flv
{/flvremote}

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments