Tradiția continuă! Royal Town este partener la INIMO – Festivalul faptelor bune

0
42

Încă un an in care tradiția continuă, iar Royal Town este partener platinum la INIMO, festivalul faptelor bune. Alături de organizatori, Royal Town face lumină pentru peste 10.000 de copii din mediile nefavorabile.

Pentru al treilea an la rând, între 15 și 18 august, Iași găzduiește Festivalul Familiei – Inimo, un eveniment organizat de preotul Dan Damaschin, paroh al Spitalului de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” Iași, cea mai mare maternitate din Moldova. Scopul festivalului este de a sprijini  10.233 de copii în vederea continuării educației lor.

Royal Town este partener platinum la INIMO – Festivalul faptelor bune

În 2023, Royal Town a oferit un apartament în valoare de 110.000 de euro la festivalul INIMO. În 2024, Royal Town continuă să fie alături de părintele Dan Damaschin și este partener platinum al festivalului:

”A devenit deja o tradiție să fim alături de părintele Dan Damaschin și festivalul INIMO. Este al doilea an în care ne-am unit forțele pentru a aduce lumină în casa câtorva mii de copii. Dacă în 2023 am pus la bătaie în cadrul unei tombele un apartament în valoare de 110.000 de euro, anul acesta continuăm să susținem festivalul fiind  parteneri. Royal Town se implică de peste 10 ani în diverse proiecte caritabile pentru că suntem conștienti că doar așa putem avea o societate sănătoasă, educată și echitabilă. ” au explicat reprezentanții Royal Town.

Când livrezi un produs de calitate, ai succesul garantat

”Ca un paradox, cheia succesului în afaceri dar și în caritate este reprezentată de perseverență! În domeniul contrucțiilor, când livrezi un produs de calitate, ceva în care oamenii cred, atunci nimeni nu îți mai pune piedici și succesul este garantat. Fiind al treilea an al festivalului, INIMO a devenit un eveniment de necontestat care livrează fapte bune.  În doar câțiva ani părintele Dan Damaschin a reușit acest lucru, iar noi suntem fericiți știind că am contribuit cu o mică parte la succes.” au conchis reprezentanții Royal Town Iași.

Royal Town Iași, complexul care îți oferă locuința ideală

Complexul rezidențial Royal Town, situat în zona Copou-lui, îți oferă șansa de a găsi locuința ideală pentru tine și familia ta. Acest ansamblu modern pune la dispoziție o varietate de apartamente, incluzând opțiuni cu una, două sau trei camere, astfel încât să poți alege soluția care se potrivește perfect nevoilor și stilului tău de viață.

Fiecare apartament din Royal Town este realizat cu o atenție deosebită la detalii și beneficiază de un design modern. Spațiile sunt proiectate pentru a oferi confort și funcționalitate, având un aspect luminos și bine compartimentat. Astfel, vei găsi în fiecare unitate un mediu plăcut și primitor, unde te vei simți acasă încă din prima clipă.

În cadrul  ansamblului Royal Town, ai acces la un cadru de viață excelent, într-o locație privilegiată și într-un complex ce pune accent pe calitate și satisfacția locatarilor. Descoperă acum apartamentul de vis și transformă-ți visul într-o realitate confortabilă și elegantă.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBalon Ișcu face reclamă la mașini șî trotinete electrice. S-au dus proptelele șî pentru Mitrofica de la kefereu. Nu mai e șăf la ciumă la munțipiu dar tăt îi merge.
Articolul următorTestul răbdării pentru șoferi la Lețcani și Podu Iloaiei. Cozile se întind pe 10 kilometri
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments