Kremlinul le cere rușilor să renunțe la aplicațiile de dating. De ce se teme Putin

0
50

Kremlinul le-a cerut rușilor din regiunile care au fost vizate de operațiunea surpriză a Ucrainei să nu mai folosească aplicațiile de dating și i-a avertizat că „inamicul le folosește în mod activ pentru a aduna informații”, potrivit POLITICO.

„Utilizarea aplicațiilor de întâlniri online este puternic descurajată. Inamicul le folosește în mod activ pentru a aduna informații”, le-a transmis Ministerul de Interne cetățenilor din Kursk, Belgorod și Briansk, potrivit informațiilor publicate de presa rusă.

Ministerul le-a transmis și militarilor să nu deschidă niciun hyperlink din mesajele primite de la necunoscuți.

Aplicațiile populare occidentale de dating Tinder, Bumble și Badoo au părăsit piața rusă de când a început invazia pe scară largă a Ucrainei în februarie 2022, însă oamenii le folosesc acum pe cele rusești.

Ucraina și-a început operațiunea surpriză în Kursk pe 7 august, iar președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a anunțat luni că Kievul controlează acum peste 1.250 de kilometri pătrați de teritoriu rusesc.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentNoul portal al Registrului Comerţului, care a costat 40 mil. €, dă erori pe bandă rulantă. „Când pleacă banii de pe card fac cruce”
Articolul următorLiria Events, bomba cu decibeli care toacă nervii locuitorilor din Aroneanu
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments