Înșelătoriile lui Caricel Pompa care se face că muncește pe la Părliament. Impostura în formă pură, dragi contribuabili!

0
233

Nu știm, stimați cetățeni onorabili, contribuabili din frumosul muncipiu al nostru, dacă știți cu ce e mai ocupă senătorul domniilor voastre, Caricel Pompa. După ce a fost mătrășit de la conducerea felealei pezede de la noi, Caricel s-a „spetit” cu „munca epuizantă” din Parliamentul țărișoarei. Curiozitatea ne-a împins să vezeonăm obectul muncii senătorului caricesc. Adicălea inițativele părliamentare.
Șî ne-am ițit noi pe saitul parlamentaricesc sa vedem cum și în ce fel se desfășoară această emportantă activitate caricienească, pentru care dl Pompa primește frumoasa sumă de multe zăci de mii de epuroi anual, plus cheltuieli, deconturî șî servicili de două ori pe atât. Ei bine, supraiz, cum ar esclama părtenerul strategic! Caricelul a muncit de 4 ori mari șî late în anul curent. Noi am zâs că na, calitatea contează la ales, cantitatea e pentru trăctoare șî mașini unelte. Nu avem pretenții. Dar când ne uităm noi, stimaților, pe inițiativele acelea, ce să vedem. L-am căutat cu lupa pe Caricel. E doar un nume între alte zăci de nume care inițiază! Adică înșelătorie pe față. Unu mai deștept dintre ei, care sigur nu poate fi Pompa, scrie un text și după aceea se lipesc tăți moftangiii pe listă. Par iegzamplu, să luăm de pildă o lege emportantăăă, bibicilor, inițiată de grămada ordonată care îl conține șî pe mangafaua Caricel: „Proiect de Lege privind instituirea celei de-a treia zi de sâmbătă din luna septembrie ca „Ziua de Curăţenie Naţională”! Foarte tare lege! Emportantă, fără de care nu s-ar putea, că rămânem fără oxigen de respirat în două ore fără ea. Ei bine, a fost nevoie de 47 de aleși pentru a iniția această lege, bibicilor! Caricelul nostru s-a înfiltrat al doușaptelea pe listă, cu voia domniilor voastre. Și la tăte, tot așa. Curat murdar, Nene Iancule, cum pledezi matale aici?! Asta fac moftangiii, bibicilor. Pe parale grele. Prostia e marfa cea mai ieftină, dragii noștri, se cumpără cu o pungă de făină, ulei șî zahăr. Sau poate și o conservă cu pateu, că deh, a crescut nivelul de trai la populimea meoritocă, știe și ea ce e deliciul.

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentVIDEO Grav accident rutier pe DN 2 – Două persoane au murit şi alte opt, inclusiv doi copii, au fost rănite. Au fost implicate două autoturisme şi un microbuz de călători / Plan Roşu de Intervenţie activat
Articolul următorChimcomplex pregateste la Iasi un proiect de anvergură în domeniul biochimiei
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments