PNL Iaşi a decis listele pentru parlamentare: Alexandru Muraru va ocupa prima poziţie la deputaţi, iar la Senat lista va fi deschisă de secretarul general adjunct al Guvernului, Lucian Petrică Rusu

0
270

Liderul filialei ieşene a PNL, Alexandru Muraru va deschide lista la Camera Deputaţilor, în timp ce Lucian Petrică Rusu, secretar general adjunct al Guvernului, va fi pe prima poziţier la Senat.

La Senat, prima poziţie este ocupată de Lucian Petrică Rusu, în prezent secretar general adjunct al Guvernului, pe locul doi fiind Romeo Vatră, director al Aeroportului Iaşi.
La deputaţi, lista este deschisă de actualul lider al filialei judeţene PNL, Alexandru Muraru, pe locurile următoare fiind Sorin Afloarei, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi şi Sorin Năcuţă, deputat.
“Venim astăzi în faţa ieşenilor cu cea mai bună listă pe care PNL Iaşi o poate propune, compusă din colegi foarte bine pregătiţi profesional şi cu un background politic şi moral ireproşabil. Vreau să-i felicit pe toţi colegii care au intrat în această competiţie şi care şi-au arătat dorinţa de a reprezenta interesele ieşenilor în Parlamentul României. Nu a fost o competiţie uşoară, pentru că fiecare coleg candidat a avut un proiect politic solid şi o activitate foarte bună în ultimii patru ani. (…)Ţelul asumat de mine, în calitate de preşedinte, şi filiala PNL Iaşi, rămâne neschimbat, fiind acela de a câştiga la Iaşi toate alegerile din acest an, de a maximiza numărul de mandate de parlamentari obţinute şi de a contribui consistent la câştigarea mandatului de preşedinte al României”, a declarat deputatul Alexandru Muraru, preşedintele PNL Iaşi.

Redăm, mai jos, lista ierarhică a candidaturilor PNL Iaşi la Parlamentul României.
Camera Deputaţilor:
1.     Alexandru Muraru
2.     Sorin Afloarei
3.     Sorin Năcuţă
4.     Luciana Antoci
5.     Costel Dolachi
6.     Marius Minea
7.     Maria Cabalău
8.     Adrian Acostoaiei
9.     Ioana Dănilă
10. Cosmin Stanciu
11. Florentin Ciobotaru
12. Bogdan Iliescu
Senat:
1.     Lucian Rusu
2.     Romeo Vatră
3.     Petronela Nechita
0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!
Articolul următorSenatorul PNL Liviu Brătescu şi-a anunţat demisia din partid. Este nemulțumit că se află pe locul 4 la candidații pentru alegerile parlamentare
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments