VIDEO Un barbat a fost batut cu salbaticie de trei indivizi intr-un centru comercial din Roman

0
123

La data de 07 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat de mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că la data de 7 septembrie a.c., în timp ce un bărbat în vârstă de 46 de ani, se afla într-un centru comercial din municipiul Roman, pe fondul unor discuții în contradictoriu, acesta s-ar fi refugiat într-o încăpere nedestinată publicului, unde ar fi fost lovit de trei bărbați, din municipiul Roman.

Persoanei vătămate i-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii nr. 26 din 2024, aceasta nedorind emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

La data de 7 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat, față de cei trei bărbați în vârstă de 29 de ani, 35 de ani, respectiv 38 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii prevăzute de articolul 193 alin.1 din Codul Penal.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSURSE Vlad Pascu și alți inculpați ar putea să scape din arestul preventiv dacă Înalta Curte stabilește un prag de la care conducerea sub influența drogurilor se pedepsește penal, cum e la alcool
Articolul următorO descoperire veche de 6000 de ani din comuna Dobrovăț îi fascinează pe cercetători. Ce au găsit aici?
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments