Mircea Geoana si-a anuntat candidatura la prezidentiale

0
61

La o zi dupa ce a plecat de la NATO, Mircea Geoana si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale din postura de independent. Acesta se afla la a doua candidatura dupa ce in anul 2009 a pierdut in turul 2 in fata lui Traian Basescu.

“Candidez la președinție pentru că știu că avem nevoie de o schimbare adevărată! Puteam să vă promit o țară perfectă. Să pozez în politicianul perfect, să vă spun că toate problemele vor dispărea peste noapte. Dar știm cu toții că asta nu e realitatea. Nu suntem perfecți. Eu nu sunt perfect. Dar știți ce putem face? Putem să muncim. Să ne ridicăm mânecile și să construim o țară mai bună. România nu are nevoie de perfecțiune; are nevoie de lideri care să asculte, să înțeleagă și să acționeze cu profesionalism”, a spus Mircea Geoana.

Pana acum si-au anuntat candidaturile la alegerile prezidentiale: Marcel Ciolacu (PSD), Nicolae Ciuca (PNL), Elena Lasconi (USR), George Simion (AUR), Diana Sosoaca (SOS Romania), Cristian Diaconescu (Independent), Ana Birchall (Independenta), Aurelian Pavelescu (PNTCD), Silviu Predoiu (Partidul Liga Actiunii Nationale), Calin Georgescu (Independent), John Ion Banu (Partidul Natiunea Romana), Razvan Constantinescu (Patriotii Poporului Roman), Cristian Terhes (Partidul Național Conservator Român)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPrietenul codobaturilor de Bahlui, care se automazilește
Articolul următorVideo | Pasajul Pacurari s-a inchis dupa ce a fost inundat
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments