Cum i-a crescut un palat în curte sărăntocului de la drumuri giudèțene. De la Skoda la viloanță cu turnulețe din asfaltul de pe stradă.

0
251

Aflăm din zearele muncipiului, stimabililor, că șăful de la podurile giudețului, unul Ciucancan sau cam așa ceva, șe-a tras palat, ca la onorabilii conlocuitori, de juma de meleon de epuroi. Foarte bine, zâcem noi, om hoțpodar Ciuncanete ăsta. Dar când ne-am uitat noi pe declărațiile moftangiului de acu vreo cinci anișori, ce să vedem! Cioncan ăsta era o sărăkie de foncționar la giudeț, fericit posesor al unui hârb de Skodă și al unui apartament de om. Cum de i-a răsărit moftangiului ditamai viloiul cu turnulețe, construibil nici într-o veață de simplu bugetar înjurat pe nedrept, pe tăte rețelele de desocializare, e greu de înțeles. Ăstimp viteaza gardă de finanțiune, care umblă și înarmați, arestează băbuțe care își vând buruienile din grădină la colțul străzii, să facă niște bănuți de păine într-o zi. Curat murdar, Coane Alupoaicei de la ănaf! Dar ce vorbim noi de bimbașa finanțist, că zâce presa că și ‘mnealui, mangafaua „stă pe un munte de bani”. Așa-i nea Dorele? Revenind la meleonarul bugetar de la drumurile giudețene, de remarcat că e șopârlă maaare moftangiul. A pupat șî la Caricel și după rezultate rezultă că pupă și la Don Costelo. Ce mai contează bibicilor, banul să iasă! Degeaba latră câinele că vântul duce și tăți șnapanii ăștia râd în nasul contribuabililor, de la înălțimea turnulețelor fermecate, crescute peste noapte din leafa bugetărească. Sub nasul lui Dorel de la Fix, firește, pe care îl doare fix la bască, fiind ocupat să amendeze băbuțele, numărându‐și pe înserate cărămizile de epuroi ținute sub saltele de frica…fix a Fixului!

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentRăsturnare de situație în dosarul Veranda: angajații acuzați că ar fi emis ilegal autorizații de construire se pot întoarce la serviciu. Ce detalii au ieșit la iveală
Articolul următorAtentie! Fals avocat! Cazul Ninei Cosma Lariu din Tg Neamț – Fostă ”gagică” a lui Radu Groza demascată
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments