Valeriu Iftime vrea sa dezvolte doua proiecte majore de infrastructura care sa lege mai rapid Botosaniul de Iasi

0
119

Valeriu Iftime, viitorul președinte al Consiliului Județean Botoșani, a nominalizat două proiecte esențiale de infrastructură menite să îmbunătățească legăturile rutiere și feroviare cu județul Iași.

Aceste inițiative, considerate cruciale pentru dezvoltarea economică a regiunii și facilitarea transportului de mărfuri, includ construcția unei căi ferate rapide între Botoșani și Iași.

Lucrările au început deja pe segmentul Hârlău-Flămânzi, dar lipsesc planuri pentru segmentul Flămânzi-Botoșani. Al doilea proiect vizeaza constructia unui drum expres care va conecta judetul la autostrada A8. Iftime a promis că va depune toate eforturile pentru implementarea acestor proiecte în următorii patru ani.

Un alt drum rapid care este trecut in legeDepinde cat de repede ne miscam, daca ne miscam ca pana acum dureaza 30 de ani, daca ne miscam rapid in 5 ani poti sa il faciAsta cu calea ferata inca nu este, bucata dintre Flamanzi si Botosani lipseste, trebuie gasiti alti indicatori economici”, a declarat Valeriu Iftime

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO! Jaf la o sucursală BCR din Iași. Hoțul i-ar fi amenințat pe angajații băncii cu un obiect care părea a fi pistol
Articolul următorPSD Iasi si-a stabilit candidatii la alegerile parlamentare
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments