Individul care a intrat înarmat într-o bancă din Iași, de negăsit. A plecat cu coada între picioare, după ce a aflat că în sediu nu erau bani gheaţă

0
215

Jaf armat în Iaşi. Un individ înarmat cu un pistol a intrat într-o bancă din oraş şi a ameninţat angajaţii dinăuntru să îi dea banii. A avut ghinion însă, în sediu nu erau bani gheaţă, aşa că bărbatul a fugit cu mâna goală.  A avut timp probabil să se şi ascundă, mai ales că poliţiştii au ajuns la locul faptei după o oră. Individul se află în libertate, iar în aceste momente este căutat de autorităţi.

Potrivit unor surse din anchetă, în momentul în care a intrat în bancă, bărbatul avea arma ascunsă într-o geantă, astfel nu a dat nimic de bănuit, nici agenţilor de pază şi nici angajaţilor, până în momentul în care a scos arma şi a început să îi ameninţe cu aceasta.

Individul deghizat şi-a luat măsuri de precauţie şi întâi le-a cerut angajaţilor telefoanele mobile, apoi a solicitat să primească toţi banii băncii. Mare i-a fost mirarea, însă, când a aflat că sucursala nu dispune de bani cash, iar bancomatele sunt goale. Pleacă apoi dezamăgit că nu a reuşit să se îmbogăţească.

„Pe moment au fost foarte speriaţi, după ce şi-au mai revenit au anunţat la sediul central la Municipiul Bucuresti, care la rândul lor au sesizat inspectoratul”, Mihai Svalja Comisar șef adjunct șefului IPJ.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMafia imobiliară lovește din nou! O firmă cu un singur angajat și 0 lei cifră de afaceri, ridică un cartier de blocuri de 100 milioane euro
Articolul următorDetalii care transformă orice ținută într-o apariție de excepție
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments