Lucrările de modernizare a parcului din fața Teatrului Național „Vasile Alecsandri” continuă în ritm susținut

0
48
Investiția continuă în etape și, după cum se vede în fotografii, vestigiile valoroase sunt conservate și protejate și vor fi puse în valoare.
 Cea mai mare parte din vegetaţia existentă, cea matură și valoroasă, se va regăsi pe acelaşi amplasament.
Proiectul constă în amenajarea, sistematizarea și refuncționalizarea zonei ca un spațiu cultural, cu elemente de mobilier urban și elemente noi (teatru de vară în aer liber, foișor, panou pentru expoziții, fântână interactivă, fântâni cu cascadă, fântâni de apă potabilă, gradenă circulară, toalete ecologice cu autocurățare), amenajarea de spații verzi, alei pietonale, sistem de iluminat modern etc.
Terenul amenajat are o suprafață de circa 9.700 de metri pătrați, din care spațiile verzi vor reprezenta peste 7.000 de metri pătrați!
0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentALERTE METEO în toată Moldova! Care vor fi zonele cele mai afectate de VIJELII și PLOI de până la 100 litri/mp
Articolul următorTeroriștii Hezbollah confirmă moartea șefului lor, Hassan Nasrallah / Armata israeliană anunță moartea ”majorității” liderilor de rang înalt ai Hezbollah: ”Acesta nu e sfârșitul”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments