Larisa Popa, adevărul despre viața ei amoroasă. Cum s-a schimbat viața tinerei de când nu mai lucrează cu Pescobar

0
87
Larisa Popa, cunoscută ca Larisa lui Pescobar, a dat cărțile pe față. Tânăra a dezvăluit ce se întâmplă mai nou în viața ei amoroasă.

Larisa Popa a devenit cunoscută de publicul larg datorită lui Pescobar, alături de care a lucrat ani de zile. Toată lumea o știe drept Larisa lui Pescobar. De-a lungul timpului au existat numeroase speculații că cei doi ar fi format un cuplu, însă ei au negat tot timpul și au spus că sunt doar prieteni buni, dincolo de relația profesională.

Ani de zile, tânăra a fost mâna dreaptă a afaceristului și l-a ajutat să coordoneze activitatea lanțului de restaurante. Au apărut în numeroase fotografii și clipuri video împreună, motiv pentru care urmăritorii au presupus că ar fi ceva mai mult între ei. S-a dovedit ulterior că s-au înșelat în această privință.

„Nu! Mă bucur de atât de multă singurătate în cât nu există nimeni. Femeile când sunt fericite sunt singure că să știți de la mine”, a dezvăluit Larisa Popa, în exclusivitate pentru WOWnews.

Ce face Larisa Popa de când nu mai lucrează pentru Pesobar

Au trecut luni de zile de când tânăra a ales să meargă pe alt drum și să-și dea demisia, după ce a lucrat ani buni alături de Paul Nicolau. A renunțat la colaborare printr-un clip video postat pe Tik Tok și a explicat că are noi proiecte în care să se implice.

„În momentul de față mă ocup de marketing cu mai multe branduri. Oamenilor le place de mine în direcția aceasta și mie îmi place. Am planuri noi, pe care nu vreau să le dezvălui încă și totodată, am planuri muzicale. Sunt într-o continuă evoluție și știu că o să ajung acolo unde îmi doresc”, a mărturisit Larisa Popa, pentru WOWnews.

Mesajul public prin care și-a anunțat demisia

„Larisa a lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt. (…) Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect. Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă. În ianuarie m-ați tot întrebat pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și atunci toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut. Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez”, spunea bruneta la acea vreme.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCum să cumpăraţi cele mai ieftine bilete de avion. Care sunt zilele cu tarifele cele mai mici
Articolul următorAfacerea ingenioasă inventată de doi tineri din Iași, după apariția RetuRO. Le trimiți mesaj pe WhatsApp și vin să-ți ridice sticlele de plastic
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments