Un bărbat din Republica Moldova a încercat să intre ilegal în România cocoțat pe sistemul de cuplare al unui vagon

0
15

In timpul garării trenului accelerat 401, care circulă pe ruta Chişinău – București, o echipă formată din polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iaşi – feroviar și un expert FRONTEX, desemnat să desfășoare misiunea de supraveghere, a descoperit o persoană care stătea ascunsă pe o componentă a sistemului de cuplare a ultimului vagon.

Deoarece bărbatul nu deținea documente de călătorie sau identitate, acesta a fost condus la sediul structurii în vederea continuării cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate, împreună cu autorităţile de frontieră ale statului vecin, s-a stabilit că persoana este un bărbat din Republica Moldova, în vârstă de 35 de ani. Politistii au constatat că acesta a mai fost depistat încercând să intre ilegal în România.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Totodată, faţă de persoană a fost instituită măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de cinci ani. În baza Acordului de Readmisie, bărbatul a fost preluat de către autorităţile de frontieră din Republica Moldova în vederea continuării cercetărilor.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLiderii SOS și AUR, acuzați că vând locuri pe liste pe bani grei. PSD și PNL imune? DNA intră pe fir
Articolul următorFondurile pentru fotovoltaice dedicate regiunii Nord Est s-au epuizat intr-un minut
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments