Fondurile pentru fotovoltaice dedicate regiunii Nord Est s-au epuizat intr-un minut

0
8

Astăzi, la ora 10:00, a început sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și a livrării surplusului în rețeaua națională – Casa Verde Fotovoltaice, din Regiunea Nord Est.

Bugetul pentru cele 6 judete a fost de 319 milioane de lei dar s-a epuizat intr-un minut. “Am completat toate campurile si am incarcat toate documentele insa mi-a spus programul ca nu as fi completat corect campul Captcha. Cand am scris inca o data codul de verificare si am vrut sa aplic mi-a aparut pe ecran ca fondurile sunt epuizate. In mai putin de 1 minut s-a derulat toata procedura”, ne-a explicat o ieseanca.

Finanţarea se acordă în cuantum de maximum 30.000 lei pentru achiziţionarea şi montarea unui sistem de panouri fotovoltaice şi a unei instalaţii de stocare a energiei electrice produse din surse regenerabile, cu condiţia suportării unei contribuţii proprii a beneficiarului de 3.000 lei.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn bărbat din Republica Moldova a încercat să intre ilegal în România cocoțat pe sistemul de cuplare al unui vagon
Articolul următorRevin temperaturile de vară la început de octombrie. ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments