Pescobar și Adrian Mutu își fac școală de fotbal. Dumitru Dragomir i-a dat de gol: „Va fi de copii şi juniori de până la 14 ani”

0
21
Paul Nicolau, cunoscut ca Pescobar, este deţinătorul restaurantului Taverna Racilor, însă, în ultima vreme și-a dorit să extindă afacerile și în alte domenii. Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri despre noul proiect al afaceristului, în care îl va avea asociat pe Adrian Mutu.

Pescobar vrea cu tot dinadinsul să intre în lumea fotbalului și a găsit ocazia perfectă. Omul de afaceri a cumpărat deja un teren, unde va deschide o academie de fotbal pentru copii, alături de Adrian Mutu.

Fostul fotbalist a vrut de mai mult timp să îşi deschidă o şcoală de fotbal, încă de pe vremea când era antrenor principal la Rapid. Ei bine, acum, visul lui va deveni realitate.

Pescobar își deschide școală de fotbal alături de Adrian Mutu

Pescobar face cu Adrian Mutu o şcoală de fotbal. Au luat un teren. Va purta numele lui Mutu, doar n-o să se cheme Academia lui Pescobar. Va fi de copii şi juniori de până la 14 ani. Nu ştiu detalii.

Aşa cum academie şi-a făcut şi Ciprian Marica. Aria de selecţie dacă o faci numai din Bucureşti nu câştigi nimic. Iei nişte bani de la părinţi, nu-i o şmecherie. Trebuie să faci arie de selecţie din toată lumea.

Te duci în Africa în anumite ţări, copii de 10-11 ani. Ce-am văzut la televizor, vai de mine… Ai văzut cum se pregătesc mai nou argentinienii şi brazilienii? Te iau de la cinci ani la zece ani, faci cu mingea ce nici prin vise nu-ţi trece…

Dă-mi un singur fotbalist din România care face două fente din cap? Cum făceau Mutu şi Ilie Dumitrescu. Făcea Sănmărtean, dar ca el nu se mai naşte. Şi s-a luat târziu de fotbal.

Eu spun că era la cel mai înalt nivel. El, Dobrin, Balaci, Hagi. Păi Hagi avea două-trei chestii, te lăsa cu ochii-n soare. Sănmărtean este aşa un băiat cuminte, un băiat de o calitate umană”, a spus Mitică Dragomir, potrivit Fanatik.ro.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAlina Bica a scăpat de executarea pedepsei de 4 ani de închisoare pentru favorizarea lui Ovidiu Tender. Fosta șefă a DIICOT cere daune uriaşe statului român
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments