Momentul în care bărbatul care a încercat să jefuiască o bancă din Iași este prins. Polițiștii l-au săltat direct de pe stradă, după ce i-au înconjurat duba

0
21

Bărbat a intrat în banca din iași înarmat și deghizat, cu barbă și mustață false. A plecat cu mâna goală de acolo, chiar dacă a amenințat angajații cu un pistol și le-a cerut banii. Însă în sediu nu erau bani gheaţă, aşa că bărbatul a fugit fără pradă.

Polițiștii au reușit să-l prindă azi, după mai multe zile de căutări. Individul este un bărbat de 37 de ani, din Suceava. Agenții l-au săltat direct pe de stradă, după ce i-au înconjurat duba în care se afla.”În urma unui complex de activități investigativ-operative desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Iași, s-a reușit identificarea autorului tâlhăriei calificate din data de 26.09.2024, de la o agenție bancară din municipiul Iași, fiind vorba de un bărbat, de 37 de ani, din județul Suceava. Astfel, în cursul zilei de 04 octombrie a.c., polițiștii au depistat persoana în cauză, pe raza județului Suceava, fiind pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, bănuitul urmând să fie condus la audieri.

Cercetările au beneficiat de sprijinul Direcției de Investigații Criminale București, Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor București, Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor Iași, Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, Brigada de Operațiuni Speciale Iași și Brigada de Operațiuni Speciale Suceava.

Cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată continuă, urmând să fie dispuse măsuri legale”, au transmis autoritățile.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments