Petru Movilă: „Podul Iloaiei intre neputiinta si utopie! ”

1
29
Consiliul Județean și Direcția Regională de Drmurui și Poduri, pentru rezolvarea problemei de trafic de la Podul Iloaiei, trebuie să abordeze singura soluție corectă și de cursă lungă:
-finalizarea tronsonului de autostradă din A8, care va trece prin dreptul localităților Podu Iloaiei și Budăi, urmând ca atunci când va fi începută construcția întregului tronson al autostrăzii A8 de la Moțca la Prut, porțiunea de drum din dreptul celor doua localități să fie integrată în autostradă.
Pentru această porțiune de drum, din dreptul localităților Podu Iloaiei și Budăi, trebuie să fie realizat acelasi tip de proiect ca cel al autostrăzii A8 care va traversa județul Iași.
Orice altă soluție este păguboasă, consumă mulți bani, inclusiv ideea realizării unui sens unic prin Podu Iloaiei, care este o utopie.
Dacă există interes, Consiliul Județean și Direcția Regională de Drmurui și Poduri Iași, în parteneriat, pot realiza acest proiect în maximum 16 luni, cu următoarele responsabilități: Direcția Regională de Drmurui și Poduri și Ministerul Transporturilor alocă banii, Consiliul Județean este partener la obținerea tuturor avizelor și autorizației de construcție pentru acest drum. În plus, participă la realizarea conexiunilor dintre actualul drum național care merge de la Iași spre Târgu Frumos cu acest tronson de autostradă și celelalte drumuri județene din zonă.
0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments