Nina Cosma pretinde că este avocat în fața autorităților și a clienților însă nu are nici macar examen de jurist dat. Zeci de persoane cărora le-a cerut acte sunt audiate

0
46

Nina Cosma a intrat în atenția publică de nenumărate ori prin diferite scandaluri. De această dată, autoritățile au fost sesizate într-o situație care pătează imaginea avocaților și a acestei profesii onorabile. Nina Cosma este o tânără din Târgu Neamț în vârstă de 30 de ani care susține că a finalizat Dreptul la Universitatea Petre Andrei și că este avocat. Aceasta ar fi fost pila profesoarei Angela Mâță Baciu care ar fi susținut-o pe tot parcursul studiilor.

Realitatea este că Nina Cosma nu a dat niciodata un examen de jurist și nici nu există un document care să ateste asta. Pe rețelele de socializare, tânăra are un C.V. bogat: a studiat Universitatea Spiru Haret – Facultatea de Psihologie și Științele Educației(promoția 2024), Dreptul Internațional, Master Drept Financiar, Banca și al Asigurărilor la Universitatea „Nicolae Titulescu din București.

Nina Cosma pretinde că este avocat în fața autorităților și a clienților însă nu are niciun examen de jurist dat. Zeci de persoane cărora le-a cerut acte sunt audiate

Cu toate acestea, tânăra susține că lucrează cu cabinete de  avocatură, colaborând cu avocatul Radu Iulian Rusu și cu Cristi Mîrșanu.

Deși legea este clară când vine vorba de actul juridic, Nina Cosma fentează acest sistem și cere date personale din dosare penale și civile chiar dacă nu ar avea competență în acest sens.

Situația este cu atât mai gravă întrucât la Secția 4 de Poliție Iași este în lucru un dosar penal în care sunt audiate zeci de persoane care declară că Nina Cosma-Lariu le-a ridicat acte și s-a pretins avocat de profesie.

Sunt audiați avocați, persoane civile, polițiști, doi foști concubini și foști ziariști din București care au prezentat-o ca avocat celebru, producători de emisiune – „Chefi la Cuțite”.

Totodată a fost sesizat și Baroul Iași cu privire la folosirea calității de avocat.

Pe rețelele de socializare pozează într-o tânără de succes, care are o viață pe care unii ar putea-o invidia însă realitatea din spatele acestor fotografii lasă multe semne de întrebare.

„Avocat” cu un trecut tumultos

Nina Cosma a fost implicată în nenumărate scandaluri și pe numele ei s-a cerut ordin de protecție deoarece are un comportament violent.

Mai mult decât atât, așa zisa avocată a avut o relație cu Vais Florin, cel care a fost condamnat pentru trafic de droguri de mare risc.

Aceasta ar fi avut și o relație cu Radu Groza în perioada 2018-2020, un cunoscut manager artistic din București pe numele căruia a fost deschis un dosar la DNA Iași. Surse apropiate ale tinerei spun că Groza ar fi promovat-o în presă și capitală ca fiind avocată celebră încă de când Nina avea numai 24 de ani.

Ultima sa relație oficială a fost cu psihologul Eduard Puiu din București din care acesta a ieșit „șifonat” deoarece ar fi prins-o pe Nina în compania altui bărbat într-un apartament.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments