Prima reactie a lui Nelu Tataru dupa vizita la DNA Iasi: “Eu sunt nevinovat…Nu am conditionat niciodata actul medical!”

0
25

Nelu Tataru a declarat presei ca este nevinovat la acuzatiile de luare de mita in forma continuata. Fostul ministru a Sanatatii se intoarce la Husi dupa ce a fost adus la sediul DNA Iasi.

“Eu sunt nevinovat, nu am vazut probe, nu am conditionat si nu am cerut niciodata in actul medical. Las justitia sa faca cercetarile si vedem ce va fi. Din punctul medu de vedere, ma intreb de ce nu a existat niciun flagrant si atunci cred ca este o problema. Sunt un om, cei care ma stiti, ca am fost si ministru, mi-am continuat activitatea de medic desi sunt parlamentar, chiar daca in acest moment la Spitalul Husi sunt cu contract de 8 ore, stau peste 60-70 ore, din timpul meu pentru pacientii mei am facut acest lucru…As vrea sa le vedem si noi daca sunt acele probe video. Programul meu este joia si vinerea dar eu vin la spital in fiecare dimineata si pacientii mei stiu acest lucru, benevol”, a spus Nelu Tataru.

La randul sau, unul dintre avocatii lui Nelu Tataru considera ca dosarul prezinta multe semne de intrebare.

“S-au adus acuzatii de luare de mita dar nu s-au furnizat niciun fel de probe, noi am solicitat dosarul, am solicitat probele deci nu stim absolut nimic. De ce nu s-a facut un flagrant, pentru ca acuzatiile dateaza cu 3 luni in urma. Se vorbeste despre faptul ca ar fi luat mita de la o persoana nespecificata si o suma nestabilita. Nu exista denuntator in cauza”, a spus avocata Sandra Gradinaru.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments