O plantatie de canabis a fost descoperita de procurorii DIICOT Iasi la Rediu

0
13

Procurorii DIICOT Iasi au dispus reținerea a trei inculpați (doi dintre aceștia membri ai aceleași familii) cu vârstele de 34, 35 și 36 de ani, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că în cursul anului 2024, inculpații au înființat și  dezvoltat pe raza comunei Rediu, județul Iași  3 culturi de canabis outdoor, destinate comercializării.

În faza inițială aceștia s-au sprijinit reciproc,  oferindu-și atât semințe cât și răsaduri de canabis, care au fost plantate pe trei parcele de teren distincte.

În cursul perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate 12 plante de canabis  aflate în stare  de vegetație, o parte din acestea având inflorescențele recoltate, peste 18 kilograme fragmente vegetale de canabis, 200 grame canabis, precum și alte mijloace de probă.

În ziua de 11 octombrie,  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași a dispus  arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments