VIDEO! 7 persoane au fost ranite intr-un accident produs la Rond Vechi

0
77

Aseară, în jurul orei 22.30 s-a produs un accident rutier în municipiul Iași, strada Nicolina, în care au fost implicate două autoturisme. Din cercetări a rezultat faptul că șoferul unui autoturism (un bărbat de 51 de ani) a intrat în coliziune cu un vehicul condus de un tânăr, de 19 ani.

Din impact, autoturismul condus de șoferul de 19 ani a fost proiectat pe trotuarul din partea dreaptă a sensului de mers, moment în care ar fi acroșat un pieton (un tânăr de 26 de ani) și două tinere (de 19, respectiv 20 ani) care se aflau pe o bancă amplasată pe trotuar.

În urma evenimentului rutier, șapte persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

“Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic rezultând faptul că niciunul nu se afla sub influența alcoolului. Se fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iasi.

“La locul solicitării au fost direcționate o autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, o ambulanță de terapie intensivă mobilă, o autospecială pentru transportul victimelor multiple și două ambulanțe de la SAJ Iași. În evenimentul rutier au fost implicate nouă persoane, dintre care șapte au fost evaluate medical la fața locului și transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare”, a mentionat ISU Iasi.

Cel mai grav a fost ranit un tanar de 26 ani, pieton policontuzionat, excoriatii multiple faciale, umar drept, cot si brat stang, gamba, hematom epicranian frontal, fractura varf olecran stang fara deplasare, directionat la Spitalul de Neurochirurgie, potrivit coordonatorului UPU SMURD Iasi, Diana Cimpoesu.

De asemenea, o tanara de 19 ani, care se afla si ea pe o banca a suferit o fractura de peroneu drept.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments