Motociclist, lovit mortal cu maşina de fosta iubită. Se certaseră chiar înainte de accident

0
137

Coincidenţă bizară în cazul unei tragedii din Galaţi. Un motociclist a murit după ce a fost lovit de maşina condusă chiar de iubita lui. Femeia a schimbat banda de circulaţie şi l-a proiectat într-un stâlp de pe marginea drumului. Potrivit unor surse Observator, tinerii se despărţiseră recent şi s-ar fi certat cu doar câteva momente înainte de accident. Cei doi erau soldaţi, iar în timpul liber lucrau ca instructori de fitness. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar.

Accidentul a avut loc seara trecută pe bulevardul principal din Galaţi. Cei doi se întorceau de la mall-ul din oraş, acolo unde este sala de fitness unde erau amândoi instructori. Potrivit unor surse Observator, s-ar fi certat înainte să plece din parcare. Au apucat să străbată doar 350 metri.

Mărturia fostei iubite a lui Andrei

Bărbatul de 30 de ani era pe motocicletă, pe prima bandă, paralel cu maşina condusă de iubita lui. La un moment dat, femeia de 34 de ani vrea să treacă de pe banda a doua pe prima şi trage de volan în dreapta. Loveşte puternic motocicleta tânărului care este proiectată într-un stâlp. Impactul este fatal pentru Andrei.

„A murit iubirea vieţii mele într-un accident, asta e tot ce pot să vă spun. Sunt foarte îndurerată. Pur şi simplu, eu l-am lăsat să îşi ia motocicleta şi el a venit cu motocicleta din spate. Nu ştiu în ce condiţii s-a întâmplat, habar nu am. Eu l-am văzut jos acolo”, a spus fosta iubită a lui Andrei.

„Pacientul a fost găsit în stop cardio respirator, cu un politraumatism prin accident rutier, cu multiple traume, s-au început manevrele de resuscitare, dar în final pacientul a fost declarat decedat”, a declarat Mihai Polinschi – purtator cuvant SAJ Galati.

Conform surselor Observator, cei doi se despărţiseră recent după ce au fost împreună mai mulţi ani. De vină ar fi fost gelozia bărbatului. Sâmbătă, Laura l-a vizitat pe Andrei, iar acesta ar fi insistat să se împace. În zadar.

„Or fi avut cine ştie ce discuţii, el s-a dus după ea din ce am înţeles şi la o schimbare de bandă s-a întâmplat tragedia, l-a atins uşor şi probabil fiind pe motor s-a dezechilibrat. Un băiat extraordinar, un băiat foarte bun, foarte săritor”, spune un prieten de al tânărului.

Ce vis a avut tânărul cu o zi înainte să moară

Potrivit apropiaţilor, Andrei i-ar fi spus femeii cu o zi înainte că a visat-o cu pălărie neagră, la înmormântarea lui. Pe pagina ei de Facebook, tânăra are o fotografie chiar pe motocicleta implicată în accident.

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar de la Iaşi, pentru că atât şoferiţa cât şi motociclistul erau angajaţi în Ministerul Apărării. Momentan, femeia nu este acuzată de nimic, iar maşina va fi expertizată de anchetatori.

„O să fie o anchetă de la Poliţie şi o să se cunoască că s-a întâmplat, un accident dezastruos unde a murit cel mai frumos om din viaţa mea. Iubitul meu pe care îl ador”, a mai spus fosta iubită a lui Andrei.

Anchetatorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

În timpul liber, cei erau instructori de fitness şi postau împreună clipuri pe reţelele sociale.

La sfârşitul lunii mai, un accident similar s-a întâmplat la Iaşi. Atunci, o avocată din Iaşi a băgat un motociclist în spital după ce l-a lovit intenţionat cu maşina, iar apoi a fugit de la locul accidentului. Femeia este acum cercetată pentru tentativă de omor.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments