GESTUL ȘOCANT al lui Șerban Huidu a stârnit numeroase comentarii

0
70

Şerban Huidu nu s-a putut abține și s-a urcat din nou pe schiuri. Acesta a fost la un pas de moarte din cauza unui accident de schi, dar nu s-a învăţat minte.

„An nou frumos şi fericit! N-am putut sa ma abtin… „, a scris Şerban Huidu pe Facebook. În urmă cu cinci ani, Huidu a fost la un pas de moarte după un teribil accident pe o pârtie din Austria.

Șerban Huidu a ținut să precizeze că: „Cand eram la spital in Innsbruke seful clinicii de neurologie de acolo mi-a spus ca intr-un an sunt pe partile! Si asa a fost! Pentru asta am facut recuperare 4 ore in fiecare zi! Le doresc celor care trec prin ce am trecut eu sa poată zâmbi dupa ce au învins destinul”.

Şerban Huidu era în vacanţă alături de familia sa, în Austria. Prezentatorul Prima TV cobora cu viteză pe pârtie, a vrut să ocolească un copil care i-a ieşit în faţă şi s-a izbit cu capul de un pom. Impactul a fost atât de puternic, încât a rămas inconştient. Nu a putut nici măcar să strige după ajutor. Când a văzut că a dispărut, familia sa a intrat în panică şi a alertat Salvamontul. Transportat de urgenţă la Spitalul Universitar din Innsbrück, Huidu a fost diagnosticat cu multiple fracturi ale craniului, starea lui fiind foarte gravă zile în şir.

 

 

 

 

Sursa: obiectiv

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments