Minunea din ajunul Bobotezei. Un copil de doi ani și-a salvat familia de la moarte sigură

0
69

Membrii unei familii din comuna ieșeană Cristești au fost la un pas de moarte în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon, informează NewsPascani.com.

 

Incidentul a avut loc luni dimineață, în jurul orei 6.30. Unul dintre copii a fost îngerul lor păzitor. Băiețelul, care astăzi împlinește doi ani, s-a trezit și a început să plângă. Toată familia Alexiuc dormea, însă copilul a fost auzit de tatăl său. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, s-a trezit să vadă ce are, însă i s-a făcut rău, pentru câteva momente a rămas inconștient, dar și-a revenit. A scos afară toți membrii familiei pe care a dat zăpadă, apoi a sunat la 112.

La fața locului a ajuns un echipaj de pe Ambulanță, cât și unul de pe SMURD, iar toți au fost transportați la Spitalul Municipal Pașcani, unde au primit îngrijiri medicale.

Din fericire, toți membrii familiei sunt în stare stabilă. Copiii au vârste cuprinse între 2 luni și 9 ani. Din primele cercetări reiese că intoxicația a pornit de la o sobă care nu avea asigurată o ventilație corespunzătoare.

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments