VIDEO. Un rus a arborat drapelul Ucrainei de Revelion în Crimeea

0
68

În noaptea dintre ani, pe cel mai înalt punct al peninsulei Crimeea, anexată de către Federația Rusă, a fost arborat drapelul Ucrainei. Cel puțin așa susține autorul unei înregistrări video care a fost postată pe youtube. Autorul susține că este de naționalitate rusă, scrie portalul deschide.md.

Pe cel mai înalt punct al peninsulei Crimeea, vârful Roman-Coș, în semn de respect pentru poporul ucrainean, dar și în memoria istoriei noastre comune, de către un rus a fost arborat drapelul ucrainean” susține autorul imaginilor video, Alexandr Poltavskii.

 

Alexandr Poltavskii, care susține că ar fi cel care a arborat drapelul Ucrainei, le-a dorit ucrainenilor „ cât mai curând să se izbăvească de teroriști și să construiască pacea”.

 

Eu m-am născut și am trăit în Federația Rusă. Deci am metalitate rusă. Dar culorile galben și albastru mi-au creat mereu emoții pozitive, iar culorile roșu-albastru-alb- emoții negative, a declarat autorul ținând în mână drapelul Ucrainei.

 


 

 

 

(Sursa: deschide.md)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFost comisar guvernamental, numit în funcția de consilier al președintelui Klaus Iohannis
Articolul următorVIDEO DE COLECȚIE. Momentul în care Pele i-a cerut tricoul lui Mircea Lucescu la Cupa Mondială din 1970
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments