Un tânăr a furat un sandviş şi a distrus un fast-food, dar explicaţia dată poliţiei e complet neaşteptată: "Nu am fost eu"

0
71

Un britanic în vârstă de 23 de ani a făcut pagube de 500 de lire la un fast-food, după ce s-a îmbătat şi a sărit peste tejghea să fure un cheeseburger. Pentru fapta lui, a fost condamnat la 18 săptămâni de închisoare.

Aaron Hoaken a spart două case de marcat şi a furat un cheeseburger dintr-un fast food McDonalds, după ce angajaţii au refuzat să-l servească pe motiv că era beat. Potrivit Daily Mirror, poliţiştii l-au prins repede însă, cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Nici când a fost pus fata în faţă cu filmarea care îl arata sărind peste tejghea pentru a fura sandvişul, tânărul nu şi-a recunoscut fapta. Mai mult, le-a spus poliţiştilor că, cel mai probabil, are un frate geamăn şi că totul este o înscenare.

Nu este prima dată când Hoaken face scandal în local. Cu câteva săptămâni înainte, el primise interdicţie de a mai intra în fast-food, după ce l-a atacat pe unul dintre angajaţi.

Judecătorii i-au aplicat tânărului o pedeapsă pe măsură: 18 săptămâni de închisoare, fapt ce l-a nemulţumit profund pe Hoaken, care a fost escortat spre celula strigând în gura mare: „Mulţumesc că mi-aţi distrus viitorul!”

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments