Pofta de sex a femeilor creşte o dată cu vârsta! Află cum să ţii pasul

0
120

Exact ca şi principiul vinului, conform căruia acesta devine din ce în ce mai bun şi nobil o dată cu trecerea anilor, se pare că şi sexul beneficiază de aceeaşi traiectorie, susţine site-ul www.menshealth.com.

Jurnalul pentru medicina sexuală a efectuat un studiu care demonstrează ştiinţific cum pofta femeilor pentru sex creşte o dată ce aceastea înaintează în vârstă. După ce au analizat un eşantion de 806 femei, au ajuns la concluzia clară că după 40 de ani, femeile “gustă” din plin sexul, mult mai mult decât o făceau până atunci, iar un procent de 70% dintre acestea au declarat că ating orgasmul garantat. Totul se explică simplu, prin faptul că o dată cu înţelepciunea vârstei, femeile îşi accepta şi chiar învăţa să-şi iubească corpul aşa cum e, scăpând de complexe şi idei preconcepute.

 Oricum, domnilor, nu vă faceţi, totuşi, griji: puteţi beneficia de sex de calitate ca la 20 de ani. Pentru asta, iată ce aveţi ce făcut, potrivit menshealth.com.

1. Masturbaţi-vă mai mult

O dată cu vârsta, musculatura îşi mai pierde din elasticitate, aşa că trebuie exersată. La fel ca toţi muşchii corpului, inclusiv muşchii vaginali şi pelvieni trebuie să aibă parte de cât mai mult exerciţiu. Masturbarea asta face, este un exerciţiu excelent. Cu cât o practicaţi mai des, cu atât vă veţi întreţine musculature mai în formă.

2. Alimentaţie sănătoasă

Consumaţi cât mai mult peste, specialiştii recomandând un minimum de două porţii de peşte de calitate, cât mai gras, de două ori pe săptămână. Omega 3 nu e un component important doar pentru inima şi penis, dar creşte şi nivelul de dopamină din corp, care are o legătură directă cu nivelul excitaţiei, influenţând-o.

3. Ţine greutatea sub control

Burta la bărbaţi afectează indubitabil viaţa sexuală în două moduri clare: scade nivelul testosteronului şi depunerile de colesterol afectează erecţia penisului. Aşadar, un corp zvelt şi cu puţină grăsime nu numai că-ţi oferă un aspect mai plăcut, dar îţi îmbunătăţeşte şi viaţa sexuală. În plus, o erecţie de calitate înseamnă o circulaţie de calitate a sangelui– ceea ce nu se poate obţine cu depuneri de grăsimi pe vasele sanguine.

 

 

 

 

Sursa: sfatulparintilor

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentExploziv! Cu cine s-a iubit Elena Udrea în tinereţe
Articolul următorUn elev din Dorohoi s-a spânzurat şi-a lăsat în urmă doar lacrimi şi-un bilet de adio
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments