Un elev din Dorohoi s-a spânzurat şi-a lăsat în urmă doar lacrimi şi-un bilet de adio

0
99

La 17 ani, Andrei H. era un elev bun şi nimic din comportamentul lui nu ar fi dat de înţeles că ar putea face un asemenea gest. A fost găsit de bunicul său spânzurat într-o anexă a gospodăriei din comuna Broscăuţi.

Cel mai probabil, băiatul şi-a pus capăt zilelor noaptea trecută, 5 spre 6 ianuarie 2015, pentru că astăzi, trupul acestuia a fost găsit îngheţat. Andrei era elev în clasa a XI-a la teologie pastorală, la Seminarul „Sf.Ioan Iacob“ din Dorohoi. Părinţii sunt devastaţi de durere şi nu vor să discute cu nimeni despre tot ce s-a întâmplat.

„Corpul băiatului a fost ridicat în jurul orei 11.00 de Serviciul Judeţean de Medicină Legală, nu sunt suspiciuni în ceea ce proiveşte cauza decesului pentru că a lăsat un bilet de adio în care nu spune foarte multe, doar că îşi cere iertare părinţilor şi nu ar fi vrut să-i facă de ruşine. Raportul de necropsie va fi eliberat cel mai probabil mâine dimineaţă“, a declarat Marcel Prichici, şeful Poliţiei Municipiului Dorohoi.

 Biletul de adio era scris de mână şi conţinea şi cuvinte care nu au nicio noimă. Cele două telefoane ale băiatului au fost ridicate de anchetatori pentru cercetări.

Toţi cei care l-au cunoscut pe elevul de la seminarul din Dorohoi care s-a spânzurat sunt şocaţi şi nu le vine să creadă că nu mai este. În ultimile luni elevul a lipsit de la cursuri, motivat de internările prin spitale şi de durerile de cap de care se plângea mereu. Andrei H. era membru în cenaclul „Editor” al Casei de Cultură din Dorohoi, a fost prezent la mai multe spectacole publice, îi plăcea să scrie poezii şi să cânte hip-hop. Majoritatea celor care îl ştiu spun că a lipsit de la şcoală din motive medicale, o parte din colegi nici nu-l văzuseră în ultimul timp.

 „Am plâns de am înnebunit când am auzit vestea, era un copil extraordinar de bun, talentat tot ce vrei. A fost bolnav în ultimul timp, avea dureri de cap şi a stat internat prin spitale”, a declarat Valuţa Murariu, directoarea Casei de Cultură.

 Dirigintele clasei, Cristina Ignat, a menţinut legătura cu el la telefon, iar ultimul apel ar fi fost în preajma intrării în vacanţa de iarnă, când Andrei i-a spus că trimite printr-un coleg nişte scutiri medicale.

 „Nu ştiu cum să reacţionez, nu m-am gândit niciodată că ar face un asemenea gest. Şi anul trecut a lipsit de la şcoală pentru că era răcit, şi doar ce a început anul acesta şcolar că era mereu răcit, avea dureri de cap. Am încercat să-l atrag la cenaclul liceului, la concursuri”, a mărturisit dirigintele clasei.

 Atât dirigintele cât şi directorul liceului susţin că familia nu s-a interesat suficient de situaţia lui la şcoală. „În clasa a X-a a dat nişte diferenţe, s-a transferat la pastorală. În ultimile două luni jumătate nici nu a fost la şcoală. Nu l-am cunoscut foarte bine, dar familia părea străină de el şi de noi, acolo era un mediu viciat. Îmi pare rău, era un elev simpatic, probabil nişte influenţe nefaste l-au făcut să recurgă la sinucidere”, a fost de părere Constantin Muha, directorul seminarului.

 

 

 

 

Sursa: somax

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPofta de sex a femeilor creşte o dată cu vârsta! Află cum să ţii pasul
Articolul următorVIDEO. La un pas de moarte în DIRECT după ce un aruncător de CUŢITE şi-a greşit ŢINTA
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments