Octogenară bătută de propriul fiu până și-a pierdut cunoștința

0
61

O femeie de 82 de ani din zona Pașcaniului a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătută de propriul fiu, anunță NewsPascani.com.

 

Bătrâna a ajuns în cursul zilei de marți, la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani cu un echipaj de la Serviciul de Ambulanță, fiind diagnosticată cu traumatism cranio cerebral și pierderea cunoștinței.

 

În urma investigațiilor s-a decis transferul femeii către Spitalul de Neurochirurgie Iași. „O bătrână de 82 de ani a venit la noi în sistem de urgență, agresată de membrii familiei. Suntem obligați să o păstrăm în spital fiindcă există posibilitatea ca în urma agresiunii să facă complicații. S-a luat legătura cu asistența socială la Primărie și vedem cum vom acționa pe mai departe”, a declarat Costică Pânzaru, managerul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani.

 

 Tot miercuri, în jurul orelor 23.00, după acordarea îngrijirilor medicale ea a fost readusă în grija medicilor de la Spitalul Municipal, pentru continuarea tratamentului. Fiind victima unei violențe în familie, personalul medical a decis păstrarea pacientei în unitatea medicală.

 

Poliția Pașcani și Serviciul de Asistență Socială din Lespezi au fost sesizate pentru a lua măsurile care se impun.

 

(Sursa: newspascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments