Din seria cui să nu-i dai în mână un…topor: IATĂ ce-a pățit un tânăr din Botoșani

0
89

La Botoşani a fost o săptămână neagră în cel mai sumbru mod cu putinţă, asta după ce s-ar părea că un val de sinucideri i-a lovit pe tinerii din judeţ, de această dată un accident din seria celor macabre s-a petrecut în comuna Avrămeni, ieri, 8 ianuarie 2015.

Un tânăr de 26 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati după ce „şi-a scăpat“ lama toporului cu care tăia lemne drept în frunte. Marius A. se îndeletnicea cu tăierea câtorva lemne în gospodăria de la Avrămeni, când s-ar părea că lama uneltei pe care o mânuia i-a ajuns în frunte, deasupra nasului, şi i-a provocat o rană adâncă de câţiva milimetri, fiind diagnosticat cu un sever traumatism cranian.

Botoşăneanul a fost transportat la UPU Botoşani de la Spitalul Municipal din Săveni, în jurul orei 18.00, şi deşi era conştient şi pe picioarele sale când a păşit pe holurile unităţii spitaliceşti, el a fost trimis de urgenţă la Iaşi, la Spitalul Clinic de Urgență Prof. Dr. Nicolae Oblu, iar asta fiindcă starea sa de sănătate se înrăutăţise.

 

 

 

 

Sursa: botosaneanul

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments