UPDATE. VIDEO Live. Asalt asupra magazinului din Vincennes. Ucigașul polițistei din Montrouge a fost ucis

0
56
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/2Y6iSZ5ujZU?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Update – Ucigașul polițistei a fost prins. Martorii spun că atacatorul a fost ucis, iar ostaticul eliberat

 

„Le Parisien” anunță că a fost prins și atacatorul de la magazinul din Paris. Acesta este în viață, relatează presa franceză. Mai multe ambulanțe sunt prezente în zonă. Una dintre ele a plecat cu sirenele pornite.

Le Monde relatează ca și Amedy Coulibaly, atactorul din magazinul din Paris, a fost ucis.

S-au auzit mai multe explozii la magazinul din Vincennes. Presa relatează că mai mulți oameni au ieșit în fugă din magazin.

 
Alertă maximă la Paris. Bărbatul care a ucis joi o polițistă în cartierul Montrouge, ar fi luat cel puțin cinci ostatici în cartierul Vincennes.

 

Poliţia franceză l-a identificat pe atacatorul de la Montrouge din sudul Parisului, care joi a ucis o poliţistă şi a rănit grav un agent municipal într-un schimb de focuri. Două persoane din anturajul său au fost arestate. Potrivit jurnaliștilor de la Le Point, atacatorul de la Montrouge şi fraţii Cherif și Said Kouachi, principalii suspecţi ai atentatului terorist de la revista „Charlie Hebdo”, aparţin aceluiaşi grup jihadiste, Buttes-Chaumont.

 

 

Presa franceză scrie că bărbatul căutat pentru uciderea unei polițiste a luat cel puțin cinci persoane ostatice, în această după-amiază, în cartierul Vincennes din estul Parisului. Printre ostatici se află și o femeie cu doi copii.

 

 

Potrivit martorilor bărbatul care a luat ostatici în magazinul Hyper Cacher din Paris a strigat că, dacă prietenii lui nu vor fi lăsați în pace, va ucide toți ostaticii.

 

Prefectura Poliţiei face un apel la informaţii despre următoarele persoane: Amedy COULIBALY şi Hayat BOUMEDDIENE, suspectate a fi implicate în incidentul armat de la Montrouge. Amedy Coulibaly a fost judecat în același dosar cu Sherif Kouachi, unul dintre asasinii jurnaliștilor de la „Charlie Hebdo”. Coulibaly a fost condamnat atunci la 5 ani de închisoare.

 

 

Atacatorul ar fi înarmat cu două pistoale mitralieră. Poliția a recomandat proprietarilor închiderea magazinelor din Vincennes și roagă populația să evite zona.

 

 

În urmă cu o oră, poliţia franceză începe evacuarea Pieții Trocadero, situată în faţa turnului Eiffel.

 

Școala Lamoriciere, situată la 400 de metri de locul unde a avut loc luarea de ostatici, este evacuată. Părinții au venit la școală pentru a-i lua pe copii acasa, relatează Le Figaro..

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Momente de tot râsul în toiul tragediei! Trupele speciale franceze, mai împiedicate ca niciodată
Articolul următorMașină în flăcări, în centrul Pașcaniului
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments