Bani, nu ştiinţă! Student la examen: Dacă nu ar mai fi ăştia ca mine, nu v-aţi mai lua salariul

0
114

Tineretul de azi, sunt ai patriei brazi! Lozinca era cu utecişti, dar merita adaptată vremurilor moderne.

Crezând că a făcut tot ceea ce depinde de el pentru a trece un examen, un student găseşte potrivit să îi amintească profesorului sau că îşi primeşte salariu doar fiindcă el plăteşte taxa de studii la facultatea pe care poate doar orgoliul părinţilor, care ţin să-şi vadă odrasla în rândul lumii, licenţiata, l-a adus.

Ştirea propusă opiniei publice de cespun.eu are darul de a te face mai întâi să râzi, după care să plângi. Şi asta fără a suferi de bipolaritate!
Ajuns naiba ştie cum la o facultate, având în vedere procentul din ce în ce mai firav de promovabilitate la examenul de bacalaureat, studentul găseşte de cuviinţă să se manifeste în tendinţa zilelor noastre, unde banul e zeu adorat şi dorit.

„Doamna profesoară habar nu am să răspund la ce aţi întrebat vă rog frumos să mă treceţi dacă pic examenul ăsta pic tot anul 2!!! Dvs. trebuie să fiţi conştientă că eu plătesc taxa la facultate asta şi dacă nu ar mai fi din ăştia ca mine nu ar mai fi bani din care să vă luaţi salariul. Vă rog din suflet
Doamna profesoară habar nu am să răspund la ce aţi întrebat vă rog frumos să mă treceţi dacă pic examenul ăsta pic tot anul 2!!! Dvs. trebuie să fiţi conştientă că eu plătesc taxa la facultate asta şi dacă nu ar mai fi din ăştia ca mine nu ar mai fi bani din care să vă luaţi salariul. Vă rog din suflet”.

Concepţia studentului este simplă, şi din nefericire din ce în ce mai întâlnită: eu am nevoie de diplomă, nu de cunoştinţe! Cu diploma înrămată pe perete, se descurca ai mei să-mi gasesca un loc unde să nu fac nimic, dar să câştig bani!

Răspunsul profesorului este fără echivoc: „Domnule student, cred că ar fi foarte urât să permit cuiva că dumneavoastră să creadă că îmi asigură mie salariul după atâţia ani de muncă. Succes!”.

Dintre toate apocalipsele lumii, cea a prostiei este cea mai înfricoşătoare dintre toate! Gândiţi-vă doar cum ar fi ca un astfel de student să ajungă să termine facultatea…

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: jurnalul

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentProduse naturale cu proprietati antibiotice
Articolul următorHoroscopul sexual al săptămânii 12-18 ianuarie
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments