Mișcarea INCREDIBILĂ a comisarului Mureșan, sluga infractorilor din Bistrița! Va încasa mai mult decât Băsescu!

0
78

Șefii penali ai IPJ Bistrița, acuzați de procurori că și-au vândut și serviciile, și onoarea, infractorilor din județ, se pregătesc să iasă din peisaj, nu înainte însă de a-și asigura un trai liniștit la pensie.

Arestarea șefului poliției din Bistrița, alături de comandantul de la „Rutieră” din același județ pentru mai multe fapte de corupție, adjuncții inspectoratului au intrat și ei în anchetă. E drept, una administrativă, coordonată chiar de șeful Poliției Române, chestorul Petre Tobă, scrie evz.ro. Conform sursei citate, primul adjunct, comisarul șef Liviu Olariu, a ales să se pensioneze începând cu data de 15 ianuarie 2015, în timp ce al doilea adjunct, comisarul șef Ciprian Buta, a renunțat la funcție și va lucra într-una de execuție. Comisarul șef Buta are 40 de ani și nu are vechimea necesară pentru a se pensiona.

    Pensii de 5.000 de lei

Din arestul Poliției Cluj, inspectorul șef al Poliției Bistrița Năsăud, comisarul șef Ovidiu Mureșan, a depus, prin intermediul unui avocat, o cerere de pensionare.Potrivit unor oficiali din cadrul IPJ Bistrița Năsăud, în urma calculului făcut, pensia acestuia va fi de aproximativ 5.000 de lei, adică aproape dublu față de cât va primi fostul președinte al României, Traian Băsescu. „Mureșan are 49 de ani și are vechimea necesară pentru pensionarea anticipată. Va primi o pensie cu penalizare care va fi de aproximativ 5.000 de lei. Cererea lui Mureșan a fost aprobată”, a declarat un polițist din Bistrița. Legat de cererea lui Hasnăș, aceasta este în curs de soluționare. Același oficial susține că, potrivit legii, Hasnăș se poate pensiona cu penalizare și va încasa 4.700 de lei.
 
 

 

 

 

Sursa: libertatea

 
0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTraian Băsescu, subiectul a 20 de dosare penale! Ce riscă fostul președinte al României
Articolul următor10 FILME DE VĂZUT ÎNTR-O VIAŢĂ
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments