SCANDALUL din Dragalina. Patru persoane au murit, cinci sunt în stare gravă după ce au băut alcool metilic

0
69

Un nou deces în scandalul alcoolului metilic din Dragalina, judeţul Călăraşi. Autorităţile sunt în alertă după ce a patra persoane a murit, cel mai probabil, după ce a consumat metanol. Alte cinci persoane sunt în stare gravă după ce au băut otrava scoasă la vânzare de persoane necunoscute.

La Dragalina a început o anchetă de amploare. Zeci de oameni care au băut alcool metilic şi rude ale victimelor au fost audiate. Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi a deschis un dosar pentru moarte suspectă.

Chiar dacă scandalul metanolului a izbucnit de câteva zile, sătenii au continuat să bea substanţa toxică. Aşa se face că un alt bărbat a ajuns la spital în stare gravă. Acum, primăria încearcă să-i convingă pe localnici să nu mai bea nicio băutură suspectă. Poliţiştii merg din casă în casă să le spună oamenilor să nu mai consume alcool metilic, pentru a evita creşterea numărului victimelor.

Până acum patru bărbaţi din localitatea Dragalina au murit după ce au băut alcool metilic. Substanţa a fost furată de mai mulţi indivizi dintr-un tren şi vândută ca alcool bun de consum.

Poliţia Călăraşi a deschis o anchetă după ce a fost sesizată de medici că mai mulţi bărbaţi din Dragalina au decedat în spitale, după ce ar fi băut alcool metilic. Una dintre victime a murit la Spitalul Pantelimon din Bucureşti, iar a doua la un spital din Călăraşi.

„Aceste persoane au cumpărat de la anumite persoane alcool şi l-au consumat. Cei care au băut alcool sunt persoane din familii defavorizate, care consumă mereu alcool”, a declarat primarul din comuna Dragalina.

 

 

 

Sursa: rtv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments