VIDEO. Măcel pe aeroportul din Donețk: peste 200 de soldați ruși au fost omorâți

0
78

Tineri militari ruși în termen

Presa ucraineană anunţă că ieri, în zona aeroportului din Doneţk au fost nimiciţi peste 200 de militari ruşi. Informaţiile au fost făcute publice cu trimitere la oficialii din ramata ucraineană. În afară de asta, forţele guvernamentale din Ucraina, au distrus şi câteva lansatoare de rachete de tip „Grad” şi alte tipuri instalaţii mobile şi staţionare de artilerie, transmite portatul deschide.md.

O altă sursă din structurile de forţă ale ucraineni, în zona aeroportului din Doneţk au fost ucişi de la 50 la 250 de militari ruşi şi terorişti. Militarii ucraineni nu pot da o cifră măcar aproximativă, a pierderilor din partea armatei ruse, pe parcursul zilei de ieri. Militarii ucraineni menţionează că în urma luptelor din zona aeroportului au pierdut câteva unităţi blindate şi au fost răniţi circa 20 soldaţi ucraineni.

Potrivit serviciului de presă al Operaţiunii Anti-teroriste, zona aeroportului din Doneţk, rămâne a fi cel ma fierbinte punct din zona acţiunilor militare. În urma zilei de ieri, militarii ucraineni, au cedat 1/3 din poziţiile sale din zona aeroportului din Doneţk. Militarii anunţă că din seara zilei de ieri, situaţia s-a normalizat în zona aeroportului din Doneţk.

 

Amintim, că în urma tirurilor de artilerie asupra aeroportului din Doneţk, a fost distrus turnul de control aerian.

 

 

 

(Sursa: deschide.md)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentRomânia – primul partener economic al Republicii Moldova. Rusia pierde piața moldovenească
Articolul următorDosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis. Procesul de la Înalta Curte s-a încheiat, decizia se amână
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments