Probleme la Iașitex. 300 de angajați, trimiși în concediu fără plată

0
104

Unul dintre cei mai importanţi producători de textile de pe piaţa ieşenă trece printr-un moment de cumpănă. Începând de astăzi, cei 300 de salariaţi de la Iasitex SA vor intra timp de două săptămâni în concediu fără plată. Muncitorii au fost înştiinţaţi marţi, de conducere asupra acestei decizii, motivată prin scăderea volumului de comenzi, informează „Ziarul de Iași”.

 

„Trecem printr-o perioadă mai grea. Sunt urcuşuri şi coborâşuri la fel ca la orice altă societate comercială. Au mai fost probleme dar ne-am redresat“, a declarat unul dintre angajaţii companiei.

În ciuda stării de fapt şi a deciziilor cunoscute deja de salariaţi, patronatul Iaşitex  vede la orizont doar cer senin. „Nu ştiu ce surse aveţi, dar eu am vorbit cu directorul ieri şi situaţia era bună. Vă pot spune însă că planul de producţie pe acest an este mai mare decât cel pe 2014“, a răspuns scurt patronul Ştefan Vuza.

Principalul partener de afaceri al firmei ieşene, prin intermediul căruia se derulează direct sau indirect peste două treimi din afaceri, este Ikea.

 

Citește mai mult AICI

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments