Ce necazuri poţi vei avea în 2015 în funcţie de zodia ta

0
75

Iată ce necazuri poţi vei avea în 2015

BERBEC
Orice început de an te face să fii mai încrezătoare şi mai dornică de a face schimbări în viaţa ta. Se pare că anul 2015 îţi promite noutate şi multe satisfacţii, atât în viaţa personală, cât şi pe parte profesională. Mai mult decât atât va fi un an marcat de un flux de entuziasm ce se va resimţi mai puternic până în luna August. Va fi un an marcat de pasiune intensă şi de foartă multă emoţie constructivă care  la nivel creativ poate genera idei neobişnuite pentru tine şi care va oferi încredere mai mare în capacitatea ta de exprimare a sentimentelor şi dorinţelor. Este un an excelent să îţi promovezi abilităţile şi talentele şi să lucrezi mai mult la imaginea pe care o afişezi în societate. 2015 îţi va oferi multiple ocazii de a cunoaşte persoane noi deoarece toate cele trei cicluri ale planetei Mercur sunt puse în mişcare şi vor avea implicaţii directe asupra vieţii tale sociale. Între 5 ianuarie şi martie 2015, Mercur va fi prezent în relaţiile tale de grup (prieteniile pe care le ai, relaţiile cu membrii familiei, cu colegii de la birou) şi se pare că te va aduce alături de persoane din diferite comunităţi (de ex, asociaţii comunitare, fundaţii) cu care împărtăşeşti acelaşi set de idealuri sau interese. Între 1 mai şi iulie 2015 vei pune accent pe partea intelectuală din viaţa ta şi de asemenea, pe călătorii şi pe partea de comunicare cu cei din jur (fraţi, surori, parteneri de afaceri, prieteni etc). În perioada 27 August şi Noiembrie 2015 îţi vei îndrepta atenţia către relaţiile cu persoanele importante din viaţa ta (relaţia de cuplu, colaborările pe care le ai, dar şi asupra duşmanilor şi celor pe care îi vezi că pe nişte concurenţi). Mercur va insista foarte mult asupra acestor domenii deoarece va dori să revizuiască anumite aspecte. Va fi o perioadă de analiză şi a clarificare şi uneori acest proces se va face cu ajutorul unor evenimente care se pare că vor evidenţia punctele tale slabe sau unele probleme pe care ar trebuie să le rezolvi prioritar.

TAUR
Pentru tine anul 2015 arata promiţător în ceea ce priveşte dragostea, casa şi proprietăţile pe care le ai. Prima parte a anului, mai exact până în august 2015 vor fi favorizate viaţa de familie şi relaţiile pe care le ai cu cei dragi. Este posibil să te gândeşti să te muţi la o casă mai mare, să construieşti, să redecorezi, să renovezi, etc. În 2015 investiţiile imobiliare şi achiziţionarea de bunuri de folosinţă îndelungată, mai ales bunuri de patrimoniu sunt de aşteptat. O să beneficiezi din plin de sprijinul părinţilor şi rudelor apropiate, iar familia se pare că va înflori şi vei trăi într-o atmosferă de securitate emoţională şi mult optimism. Decizia de a aduce pe lume un copil ar putea deveni un subiect foarte dezbătut pe parcursul acestui an, iar dacă ai deja copii, prezenţa lor în viaţă ar putea deveni principalul motiv de bucurie şi de mândrie. Relaţia personală pe care o ai va intra într-o perioadă de relaxare cât mai curând de la începerea noului an. După aproximativ doi ani în care legătura dintre tine şi partenerul de viaţă a fost mai rece, mai tensionată sau poate aşa s-au resimţit presiunile de din-afară, reuşiţi să vă regăsiţi şi să simţiţi că ajungeţi la un echilibru emoţional tacit. Relaţiile de prietenie pe care le ai, dar şi cele de la locul de muncă sau cele de afaceri, par a se îmbunătăţi şi o să reuşeşti să închei chiar şi câteva contracte de lungă durată cu unii dintre colaboratorii tăi. Unele probleme legate de locul de muncă vor fi tot mai evidente pe perioada verii cam până în septembrie 2015 şi de aceea rezolvarea sau clarificarea lor se cere a fi prioritară. La 11 august 2015 Jupiter va intra în casa de iubire, promiţându-ţi douăsprezece luni pline de pasiune şi foarte bogate la nivelul emoţional şi erotic. În ceea ce priveşte cariera ta, în 2015 s-ar putea să fie nevoie să iei unele decizii radicale, dar va trebui să o faci acest lucru cu  multă răbdare şi cu tact. În ceea ce priveşte sănătatea va trebui sunt imperioase câteva schimbări în ritmul de viaţă pe care îl ai şi ar fi bine să începi un program intesn de sport pentru că ai nevoie de mişcare.

GEMENI
Pentru gemeni, relaţiile şi cunoştinţele vor alcătui fundamentul anului 2015. Prima parte a anului va favoriza apariţia unor personaje noi în viaţa ta care îţi pot deveni prieteni, colaboratori, consilieri sau chiar parteneri de cuplu. Indiferent de numărul persoanelor noi pe care le vei cunoaşte, nu oricine va fi binevenit în viaţa ta. Eşti foarte exigenta în ceea ce priveşte criteriile de selecţie şi doreşti să fii înconjurată doar de persoane inteligente, active şi originale (acest lucru nu este ceva nou, dar tendinţa va deveni mult mai vizibilă pe parcursul acestui an). Ai grijă să nu exagerezi şi să transformi aceasta exigentă în ceva grav şi de neacceptat de către cei din jur! Saturn va rămâne în zodia ta şi îşi va pune amprenta asupra relaţiilor tale o bună perioadă de timp, mai exact între decembrie 2014 şi decembrie 2017 (cu o scurtă pauză între iunie şi septembrie 2015). Planetei Saturn nu îi place deloc frivolitatea şi prin urmare, ar putea să devii foarte receptivă la acele cunoştinţe /  persoane care nu sunt înzestrate cu destul de multă profunzime. În ceea ce priveşte relaţia de cuplu vei trece de asemenea, printr-un proces complex de analiza. Încearcă să eviţi conflictele pentru că lucrurile nu se vor încheia în favoareaea ta mereu şi ceea ce îţi doreşti tu este destul de dificil de obţinut! Viaţa socială va rămâne la fel de animată în 2015, în special în prima parte a anului, dar dorinţa de socializare va lua forma unei motivaţii mai mature şi mai bine punctate. Este posibil să te implici într-o activitate de grup şi foarte bine structurata (sau poate în cadrul unei organizaţii nonguvernamentale). În ceea ce priveşte viaţa profesională, cariera ta începe să aibă succes în 2015 şi vei avea de-a face cu preocupări intelectuale, cu multe informaţii noi, cu multe persoane cu care vei fi nevoită să comunici. De asemenea, vei pusă în postura sa îţi demonstrezi abilităţile de oratorie. Vor exista oameni şi evenimente care vor deschide porţi noi pentru tine. O veste foarte bună pentru tine este faptul în 2015 starea ta de sănătate se va îmbunătăţi vizibil.

RAC
Evenimentele cele mai reprezentative din anul 2015 pentru tine vor viza cariera. Lovitura pe care ai resimţit-o acum câţiva ani în legătură cu unele evenimente care au avut loc în viaţa ta va deveni mai puternică în 2015 şi se pare că te va întoarce către trecut şi te va motiva suficient de puternic pentru a te îndrepta către tărâmuri noi care te aşteaptă să le explorezi. Vei avea parte de multă aventura şi o să faci faţă unor situaţii complet imprevizibile. Legătura Saturn-Uranus te va sprijini din punct de vedere profesional până în decembrie 2017 şi va dori să construieşti ceva solid pe baza experienţei anterioare sau pe baza simţului pe care ţi l-ai dezvoltat de-a lungul timpului. Ascensiunea ta va fi foarte evidentea în anul 2015, dar va presupune mult efort şi perseverenţa. Responsabilităţile pe care le vei avea vor fi multe şi din ce în ce mai complexe. Vei avea mai mult succes în prima parte a anului 2015, care de asemenea, va fi şi mai profitabil pe plan financiar. Veşti bune primeşti şi pentru viaţa sentimentală deoarece Saturn va părăsi zodia ta şi astfel vor dispărea o parte din blocajele emoţionale, restricţiile,
inhibiţiile şi nenorocirile de care ai avut parte. Viaţa ta va deveni mai veselă şi vor exista mult mai multe oportunităţi de a te distra decât înainte. Vei avea mai mult timp liber pe care vei alege să îl petreci în moduri total noi şi neconvenţionale. Per ansamblu, vei adopta o atitudine mai optimistă, predispusa către comunicare şi socializare, mai ales în a doua parte a anului. Din păcate, nu primeşti veşti foarte bune în ceea ce priveşte santataea deoarece Saturn va intra casa bolilor unde va rămâne pentru o perioadă de trei ani (cu o scurtă pauză între iunie şi septembrie 2015). Rezistenţa organismului poate fi mărită prin mai multă mişcare şi printr-un ritm de viaţă mai sănătos. O să fii predispusă la unele afecţiuni, printre care problemele legate de articulaţii sau piele. Încearcă să fii prudentă şi să te tratezi la timp pentru a evita ca bolile pe care le vei avea să tindă să devină cronice.

LEU
Marele tău aliat în anul 2015 va fi Jupiter. Jupiter va fi prezent în zodia ta până în data de 11 august 2015 şi este considerat ca fiind purtător de noroc, de optimism şi de expansiune. Cu Jupiter de partea ta moralul va fi foarte mare şi nimic nu ţi se va părea greu de realizat. O să priveşti lucrurile într-o manieră mult mai pozitivă şi simţul umorului nu te va părăsi nici în cele mai dificile situaţii prin care vei trece. Vei fi mai receptivă faţă de oamenii din jurul tău şi faţă de ideile inovatoare pe care ţi le propun ei. O să îţi îndrepţi atenţia şi către firea ta sinceră şi generoasă şi evenimentele care te vor marca vor fi evidenţiate mult mai bine decât până în prezent. În 2015 îţi vei dori să pleci mai des de lângă cei dragi sau mai departe şi o să alegi destinaţii mult mai exotice decât de obicei. Ai nevoie de relaxare şi de timp petrecut doar cu propria persoană. S-ar putea să intri în contact cu străini sau cu companii multinaţionale şi să stabileşti relaţii profesionale de lungă durată. Jupiter va favoriza cunoaşterea la un nivel superior astfel încât să îţi poţi direcţiona energia către asimilarea de noi informaţii, către activităţi culturale şi către implicarea în diverse cercuri ştiinţifice sau spirituale. Se pare că Jupiter va forma un trigon frumos cu Uranus care este situat în casa intelectului superior, a conceptelor şi a gândirii abstracte. În prima jumătate a anului 2015, Jupiter va forma de asemenea un trigon şi cu Saturn şi acesta este un aspect constructiv şi cu mari implicaţii administrative şi organizatorice deoarece te va sprijini în îndeplinirea dorinţelor şi proiectelor ambiţioase pe care le coordonezi. Vei avea parte de echilibru şi stabilitate. La nivel relaţional, în dragoste şi în căsătorie, precum şi în ​​ceea ce priveşte parteneriatele de muncă, lucrurile vor decurge exact aşa cum îţi doreşti. Pentru tine copiii vor fi un subiect important de dezbătut în anul 2015.

FECIOARĂ
Pe parcursurl anului 2015 Saturn va traversa a patra casă solară pentru zodia ta. În prima parte a anului, asistat în mod corespunzător de către Jupiter şi Uranus, Saturn va fi în măsură să îţi dea o mână de ajutor în ceea ce priveşte consolidarea, construirea sau achiziţionarea unui mobilier, a unei case sau a unui apartament. Este posibil chiar să intri în posesia unei moşteniri. Această poziţie a lui Saturn îţi va aduce totuşi responsabilităţi suplimentare, griji şi chiar dificultăţi legate de relaţia cu părinţii. În familia ta va fi prezent un anumit aer de austeritate sau o atmosferă de izolare sau singurătate. Atmosfera generală va deveni mai veselă la un moment dat, deşi este posibil ca acest lucru să se întâmple abia la începutul lunii august 2015 când Jupiter intra în semnul Fecioarei şi va rămâne aici între 11 august 2015 şi 09 septembrie 2016. Avându-l pe Jupiter de partea ta, tu o să poţi vedea din nou partea frumoasă a vieţii şi o să te simţi mai norocoasă că niciodată. Viaţa ta amoroasă şi cariera decurg exact aşa cum îţi doreşti şi îţi va merge bine din acest punct de vedere. Ceea ce părea imposibil în 2014 va deveni mult mai simplu de realizat în noul an. Te desprinzi definitiv de restricţiile şi de temerile pe care le aveai şi astfel o să ai o viziune mai îndrăzneaţă asupra propriei vieţi. Devii mai dornică să călătoreşti, să îţi lărgeşti orizontul şi să îţi extinzi nivelul de cunoştinţe. Anul 2015 este favorabil pentru iniţiativele majore şi pentru schimbările drastice în toate domeniile vieţii tale. Cu toate acestea, vor exista lucruri cărora Jupiter se pare nu le va face faţă foarte bine şi ne referim aici în principal la kilogramele în plus, la bolile hepatice şi la maladiile de tip ”hiper” (de ex, tensiune arterială ridicată, colesterol ridicat, glicemie crescută, etc.). În concluzie, dacă ai o astfel de predispoziţie ar fi bine să iei din timp măsurile de prevenţie necesare pentru că lucrurile să nu degenereze.

BALANŢA
Anul 2015 va fi ca o aşteptare lungă pentru a intra în vacanţă după furtunosul 2014. Întrucât anul trecut Saturn şi Jupiter au fost irelevanţi pentru tine sau pentru cei din jurul tău, în acest an te vor sprijini foarte mult astfel încât vei simţi cu adevărat energia ce o emana. În 2015 relaţiile vor fi o prioritate de top pentru tine şi ne referim aici la relaţiile de toate tipurile, de la cele sentimentale sau maritale, la prietenii sau la colaborări profesionale. Uranus va continua să ocupe un loc de lux în ceea ce priveşte promovarea aspiraţiilor tale legate de noutate, de libertate, de modernitate şi de originalitate. Lui Uranus îi plac legăturile emoţionale bazate pe înţelegere reciprocă şi pe respect faţă de independenta celuilalt. Nonconformismul, interesele exotice şi gamă largă de noutăţi sunt aspecte care îţi vor proiecta o imagine bună în raport cu orice legătură sentimentală sau de afaceri de care vei avea parte. Admirabil detaşat de Jupiter și Saturn, Uranus va avea foarte multe surprize plăcute pentru tine. Jupiter va exercita o influenţă destul de mare asupra casei a unsprezecea a norocolui şi acest lucru va favoriza relaţiile de prietenie, activităţile  de grup, implicarea în acţiuni sociale sau în organizații nonguvernamentale, participarea la evenimente care aduc împreună oameni cu interese sau hobby-uri comune. În 2015, prezenţa lui Jupiter îţi promite o mulţime de ocazii de socializare şi foarte multe motive să te distrezi şi să petreci timp de calitate alături de cei dragi. În cele din urmă, pe tot parcursul anului 2015 (de fapt, între decembrie 2014 şi decembrie 2017) poziţia lui Saturn va fi benefică pentru capacitatea ta judecată, pentru puterea ta de concentrare, pentru gândirea metodică şi obiectivă, dar mai ales pentru studii, pentru educaţie şi pentru construirea unei strategii imbatabile în ceea ce priveşte dezvoltarea carierei tale. 2015 va fi un an bun pentru cunoaştere şi pentru legăminte sentimentale. Fii mai deschisă faţă de nou şi faţă de neprevăzut şi învaţă să împărtăşeşti cu cei din jurul tău experienţele frumoase de care ai parte.

SCORPION
Poţi respira uşurat: Saturn şi-a orientat atenţia către tine începând cu toamna lui 2012, iar în 2015 va rupe legătura cu zodia ta. Plecarea lui Saturn din Scorpion (în decembrie 2014)  te va face să simţi un fel de eliberare, moralul tău va fi mai ridicat, iar nivelul de energie fizică se va intensifica cu fiecare zi care va trece. Viaţa ţi se va părea mai frumoasă, iar intenţiile tale se pare că îşi vor găsi mult mai uşor drumul către îndeplinire. 2015 va fi un an excelent pentru tine în ceea ce priveşte viaţa profesională: Jupiter va fi în Scorpion până în luna august şi îţi va aduce mult prestigiu şi succes. Această poziţie a l
ui generează şanse şi oportunităţi reale de dezvoltare şi te va conduce către promovare, către expansiune şi către onoruri. Plecat din Scorpion, Saturn va intra în casa banilor şi va rămâne aici până în decembrie 2017. Această poziţie îţi oferă posibilitatea să trăieşti un an profitabil din punct de vedere financiar. Eşti un planificator bun şi organizat, iar calităţile pe care le ai le aplici în domeniul finanţelor şi acest lucru ar putea să îţi aducă venituri suplimentare şi să contribuie la consolidarea averii personale. Trecând la un alt punct important, în 2015 starea ta de sănătate se va îmbunătăţi. O să găseşti soluţii neaşteptate dacă suferi de anumite boli şi poţi face modificări benefice în legătură cu stilul tău de viaţă atât timp cât îţi doreşti cu adevărat acest lucru. Pe parcursul anului vei reuşi să te relaxezi mai mult decât ai făcut-o vreodată şi acest lucru te va face să te simţi mult mai bine în propria persoană. Atmosfera de acasă este liniştită şi caldă şi dacă ai copii, ei sunt principalul tău motiv de satisfacţie şi mândrie. În ceea ce priveşte relaţiile personale, o să fii mai confuză şi mai agitată decât ai fost vreodată în ultimii ani. Încearcă să îţi acorzi timp atunci când trebuie să te decizi pentru a fi sigură că la final o să faci alegerea corectă.

SĂGETĂTOR
osirea lui Saturn în Săgetător va fi fără îndoială cel mai important eveniment al anului 2015 pentru nativele din această zodie. De asemenea, numit „Marele malefic”, Saturn poate aduce mult pesimism, lipsa de încredere în propria persoană, inhibare, scăderea rezistenţei fizice,  reducerea gradului de libertate, boli, obstacole, întârzieri mari în îndeplinirea oricărui tip de obiective. Prin urmare, cei trei ani pe care Saturn îi va petrece în Săgetător (decembrie 2014 – decembrie 2017) ar putea fi marcaţi de frustrări şi de restricţii. Cu toate acestea, Saturn are de asemenea, şi o parte constructivă foarte pretiosa şi este asociată cu înţelepciunea, cu fiabilitatea, cu perfecţionismul, cu durabilitatea, cu prudenţă şi cu răbdarea. Cu Saturn de partea ta, poți construi lucruri solide, poţi ajunge la un grad mai mare de maturitate şi de înţelepciune, ptoi ajunge să îţi înţelegi mult mai bine nevoile pe care le ai şi poţi proiecta gânduri pozitive care te vor ancora într-o viaţă mult mai bună. Din fericire, în 2015 Saturn va beneficia de sprijinul oferit de Uranus şi până în august, de sprijinul lui Jupiter şi de aceea va tinde să îşi manifeste mult mai intens ales calităţile pe care le are. În ceea ce priveşte partea profesională, 2015 va fi un an bun pentru tine: triunghiul Jupiter – Saturn – Uranus va face să fii imbatabila în lupta pentru atingerea obiectivelor deja creionate. Prima parte a anului va fi favorabilă în special pentru studii, pentru culturalizare, pentru excursii şi pentru relaţiile cu cei de departe. Cea de a doua parte a anului va fi definită de succes, de recunoaştere profesională, de promovare, de dezvoltare. În plan sentimental va exista o oază de entuziasm şi vei avea ocaza să trăieşti experiențe unice, marcate de aventură. Starea ta generală din timpul noului an va fi una meditativă şi uşor apatica, însă o să fii mereu încrezătoare în forţele proprii şi în deciziile pe care le vei lua.

CAPRICORN
Anul 2015 va fi un an mult mai paşnic decât cel precedent pentru nativele din Capricorn. Această stare de pace şi de calmitate este exact ceea ce ai nevoie pentru a-ţi sorta gândurile, pentru a pregăti terenul şi pentru a semăna seminţele unor gânduri pozitive care în mai puţin de doi ani îţi vor arăta drumul către succes. Asta nu înseamnă că anul 2015 va fi unul fără forţă sau lipsit de acţiune! Situat în Capricorn de ceva timp, Pluto va continua să te hrănească cu ambiţie şi obiective îndrăzneţe şi te va îndemna să te concentrezi mai mult pe proiectarea unei strategii solide care să te ajute să construieşti careiera pe care ţi-o doreşti. Emoţiile pe care le vei simţi vor rămâne la fel de intense şi atitudinea ta va tinde să fie radicală pe alocuri. Este posibil să treci prin momente de cumpănă legate de viaţă de familie sau de proprietăţile pe care le deţii. Toate tensiunea pe care o vei resimţi este legată de o nevoie tot mai acerba de schimbare şi vei face orice este nevoie pentru a găsi drumul care să te ducă spre suprafaţă, chiar dacă acest drum este unul dificil şi presărat cu sentimente de frică, de spaimă. Dar cu siguranţă o să  câştigi deoarece ai reuşit să faci faţă cu succes anului ce tocmai s-a încheiat şi care a fost unul mult mai stresant! 2015 va fi un an marcat de dezvoltare, un an în care va trebui să te mobilizezi pentru a  reuşi să schimbi tot ceea ce trebuie schimbat în viaţa ta şi să fii mai receptivă faţă de noile posibilităţi de dezvoltare care vor apărea cu siguranţă. Prima parte a anului, mai exact până în august 2015, va fi foarte generoasă din punct de vedere financiar: venitul pe care îl ai va creşte, investiţiile profitabile vor fi la îndemâna ta şi vor exista multe avantaje şi beneficii. A doua jumătate a anului 2015 te va favoriza într-un mod mai general şi îţi va deschide orizonturi largi, atât pentru dezvoltarea ta psihică, cât şi din punct de vedere cultural său spiritual. Monitorizează-ţi starea de sănătate deoarece este posibil ca unele boli mai vechi să devină cronice!

VĂRSĂTOR
Saturn va părăsi fără avertizare casa carierei după o perioadă lungă de şedere (mai mult de doi ani). Prezenţa lui te-a făcut să te simţi încărcată cu responsabilităţi, ţi-a impus multe restricţii şi ai trăit multe sentimente de frustrare. Pentru nativele din Vărsător care sunt mai hotărâte prezenţa lui Saturn le-a motivat să facă o treabă mai bună, să îşi consolideze poziţia socială, iar unele rezultate obţinute au un efect pe termen lung. După ce Saturn nu va mai avea nici o influenţă asupra acestei zodii, partea profesională va intra într-un impas pe care îl vei recunoaşte foarte repede. Unele probleme mai dificile îşi vor găsi rezolvare de la sine şi sunt situaţii în care tu nu va trebui decât să ai răbdare pentru a simţi rezultatele. În vara Saturn va reveni în prim plan! Pentru următorii trei ani, prezenţa lui îţi va transforma interesul faţă de grupuri, faţă de prietenie, faţă de parteneriatele pe care le ai, faţă de interesele organizaţionale, faţă de activismul social şi poate chiar şi faţă de politică. În acest domeniu, în anul 2015 s-ar putea să te descurci ca o adevărată profesionistă şi nimic nu ţi se va mai părea că o povară, iar experienţele prin care vei trece vor fi adevărate lecţii de viaţă pentru tine. Vei fi recompensata cu realizări durabile şi vei reuşi să îţi îndeplineşti câteva obiective importante pentru tine. În 2015 o veste bună pentru nativele din Vărsător va veni din partea lui Jupiter care va favoriza dragostea şi căsătoria în prima parte a anului, precum şi relațiile în general, inclusiv cele de colaborare, de afaceri sau parteneriatele pe care le ai. Acesta va fi un moment bun pentru viața ta privată şi de asemenea, pentru crearea de noi legături, de noi prietenii sau pentru semnarea de noi contracte. În a doua parte a lui 2015 Jupiter va favoriza problemele legate de bani şi se pare că vei avea parte de mai multe avantaje. Stai departe de oamenii necinstiţi şi de situaţii neclare, ilegale sau imorale! 2015 va fi, de asemenea, un an excelent pentru informaţii,  pentru învăţare, pentru creativitatea intelectuală şi emoţională şi pentru comunicarea cu cei din jurul tău.

PEŞTI
Se pare că anul 2015 va fi un an important pentru fiecare nativă din această zodie. Prezenţa predominanata a lui Saturn va ave
a o influenţă importanta asupra vieţii tale profesionale şi o să te simţi mai sigură că niciodată că niciun obstacol nu îţi va sta în cale. Legătura Saturn-Uranus va evidenţia determinarea de care dai dovadă şi îţi va da putere în lupta pe care o duci pentru a atingerea obiectivelor. După o perioadă haotică şi definită de dezorganizare, vei reuşi să îţi regăseşti echilibrul pe plan profesional. Pe de altă parte, Jupiter va fi prezent în casa de muncă până în luna august 2015 şi acest lucru te va face să fii foarte eficienta prin modul în care lucrezi. Toate sarcinile pe care le ai de rezolvat sunt duse la îndeplinire cu succes şi se pare că îţi place foarte mult domeniul în care lucrezi. Vei avea parte de reale oportunităţi de dezvoltarea a carierei şi o să primeşti o recompensă generoasă pentru eforturile pe care le depui. Tot anul 2015 va fi productiv, iar marele triunghi format între Jupiter, Saturn şi Uranus va acoperi toate sectoarele profesionale şi îţi va promite succes în viaţa profesională şi consecvenţă în câştigurile financiare, în special în prima jumătate a anului. Până în luna August, sănătatea şi viaţa intimă vor fi de asemenea în prim plan şi vor prezenta mult interes pentru tine. Schimbările pozitive sunt favorizate şi în aceste sectoare ale vieţii tale deoarece vei fi călăuzită de energia planetelor. O să fii capabilă să găseşti soluţii eficiente (şi chiar banii necesari) pentru a rezolva unele probleme medicale, şi de asemenea, pentru a-ţi îmbunătăţi condiţia fizică. O să simţi nevoia unei schimbări radicale de look şi nu vei ezita să faci acest pas. Va trebui să fii mai atentă în cazul în care suferi de o boală din categoria ”hiper” (de ex, tensiune arterială ridicată, colesterol ridicat, nivel ridicat de zahăr în sânge, etc ) deoarece orice situaţie stresantă te poate face să scapi lucrurile de sub control în ceea ce priveşte starea ta de sănătate. A doua parte a anului 2015 îţi va aduce veşti bune în ceea ce priveşte dragostea, căsătoria şi diverse parteneriate de o importanţă deosebită pentru tine.

 

 

 

 

 

Sursa: unica

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments