Trei dintre cei patru deţinuţi periculoşi care au evadat au fost prinşi. Cum au reuşit să fugă din arestul IPJ Cluj

0
65

Alertă maximă la Cluj, unde poliţiştii şi jandarmii au căutat toată noaptea deţinuţii periculoşi evadaţi sâmbătă seara din arestul Inspectoratului Judeţean.

Au fugit patru infractori, însă unul a fost prins la puţin timp, în apropierea gării din oraş. Pe la miezul nopţii, poliţiştii au mai prins unul, pe un bulevard central. Duminică dimineaţă a fost capturat şi cel de-al treilea, cel mai periculos, care se afla în arest preventiv pentru tentativa de omor.

Clujul a fost împânzit sâmbătă seara de poliţişti şi jandarmi, care au instituit filtre pe străzi şi au verificat locurile în care se puteau ascunde fugarii.

Cei patru deţinuţi consideraţi periculoşi au evadat din arestul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Cluj. Bărbaţii erau reţinuţi pentru furt calificat şi tentative de omor.

În paralel cu căutările, procurorii îi cercetează pentru neglijenţa pe poliţiştii care erau de serviciu în momentul evadării.

La ora 18, deţinuţii au fost scoşi din celule şi duşi pe culoarul de plimbare. Au profitat de faptul că au fost lăsaţi nesupravegheaţi, au rupt grilajul încăperii în care se aflau şi au sărit în curtea interioară a instituţiei, de unde s-au făcut nevăzuţi.

Poliţiştii, ajutaţi de jandarmi, au făcut filtre în oraş, dar şi la ieşire din municipiu. Au oprit aproape fiecare maşină şi au legitimat pe toată lumea.

Taximetrist: „Ne-a oprit poliţia, eu mă duceam cu clientul spre aeroport. Nu avea buletin la el, de aia l-a luat şi l-a dus la poliţie. N-am ce să zic, asta e sistemul românesc.”

Cu toţii riscă un supliment între 2 şi 8 ani după gratii, pentru evadare.

 

BARTUS ALEXANDRU CRISTIAN

 

În acest moment mai este în libertate doar BARTUS ALEXANDRU CRISTIAN de 32 de ani. Are 1.80m, iar în momentul dispariţiei purta o haină şi pantaloni sport gri. Oricine are informaţii este rugat să sune de urgenţă la 112.

 

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments