Britney Spears este devastată. Fostul ei iubit, ucis de talibani, în Afganistan

0
52

Britney Spears a primit o veste cumplită. Fostul ei iubit, John Sundahl, a fost asasinat zilele trecute de talibani.

Cântăreaţa (33 de ani) trece prin clipe teribile. John Sundahl, care i-a fost iubit în 2007 şi care a ajutat-o să îşi vindece dependenţa de alcool şi de droguri, a fost ucis de talibani, în Kabul, Afganistan.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani lucra aici ca pilot de elicopter, pentru o firmă privată. Acesta transporta civili dintr-un punct în altul al ţării măcinate de război şi de haos, în încercarea de a-i feri de incidentele periculoase din zonele de conflict. Zilele trecute, în timpul unei astfel de “misiuni”, aparatul de zbor la manşa căruia se afla a fost doborât de talibani. Când a auzit vestea, Britney s-a prăbuşit la pământ.

“Este devastată. Îl considera adorabil”, a dezvăluit o amică de-a cântăreţei. Chiar dacă nu mai erau împreună, Britney şi John au rămas prieteni. Vedeta l-a întâlnit în 2007, la centrul Alcoolicilor Anonimi din Los Angeles. Bărbatul e cel care a reuşit să o facă pe solistă să renunţe la băutură şi i-a fost alături în cea mai neagră perioadă a vieţii, când suferea de depresie şi avea ieşiri extrem de controversate.

 

 

 

Sursa: libertatea

 
0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments