Fetiţa lui de doi ani avea cancer, aşa că tatăl ei a luat o decizie controversată. Acum, risca să ajungă la închisoare

0
59

Un bărbat din Australia ar putea ajunge după gratii pentru că i-a dat ulei de cannabis fetiţei sale bolnave de cancer, pentru a-i uşura durerile.

Adam Koessler a fost pus sub acuzare pentru că a folosit ulei medicinal de cannabis pentru Rummer Roşe, fiica lui în vârstă de doar doi ani. Rummer a fost diagnosticată cu cancer, iar medicii spun că are doar 50% şanse să supravieţuiască bolii.

Pentru a-i ameliora durerile, Adam a început să-i dea ulei de cannabis, amestecat cu ulei de cocos.

„Mi-a spus că nu o mai doare burtica şi a putut să mănânce şi a luat în greutate. Corpul ei era viu din nou, a fost o îmbunătăţire imediată. I-a revenit culoarea în obraji, avea energie, voia să se joace afară”, susţine bărbatul.

După o întâlnire cu oncologul care se ocupă de cazul fiicei sale, Adam Koessler a fost arestat şi acuzat de administrare de droguri periculoase unei persoane sub 16 ani, precum şi posesie de droguri periculoase.

Deşi a ieşit din închisoare pe cauţiune, el nu are voie să se apropie de fiica sa, aflată la terapie intensivă din cauza unor convulsii care au apărut după ce nu a mai luat uleiul.

Impresionaţi de cazul lui Adam, mai mulţi oameni au făcut o petiţie prin care le cer ministrului Justiţiei şi premierului să intervină:”Este inuman şi nejust să ţii un părinte, care a acţionat din dragoste pentru copilul său, care a vrut să-i prelungească viaţa, să-l ţii departe de copilul care se lupta cu o boală atât de severă”.

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments