Un COPIL de numai CINCI ANI, OMORÂT ÎN BĂTAIE de concubinul mamei (VIDEO)

0
106

Are numai cinci ani și are corpul plin de vânătăi. Andrei se află acum în moarte cerebrală și este conectat la aparate, la Spitalul de copii „Sf. Maria” din Iași. Medicii spun că starea copilului se datorează bătăilor repetate la care a fost supus. Vinovatul este concubinul mamei.

 

Micuțul se afla la bunici, în comuna ieșeană Bălțați, când i s-a făcut brusc rău. A căzut din picioare și a intrat în stop cardio-respirator. A fost transportat de urgență, după resuscitare, cu elicopterul la spital, fiind internat în comă profundă la Secţia de Anestezie-Terapie Intensivă.

 

Medicii spun că investigațiile au scos la iveală o hemoragie intracraniană, iar pe corp au fost identificate vânătăi mai vechi, datorate unor „corecții fizice”.

Mama lui Andrei, în încercarea de a-și acoperi concubinul, spune că vina aparține echipajului de la Ambulanță, neoferind, totuși, nicio explicație logică privind starea minorului.

 

Cadrele medicale spun că Andrei, în momentul de față, nu mai răspunde la niciun stimul extern, încetându-i orice activitate electrică cerebrală. După ce i s-au făcut toate testele și examenele clinice necesare, specialiștii Clinicii ATI au constatat moartea cerebrală a minorului.

 

Andrei mai are un frate de opt ani acasă care a fost preluat de asistenții sociali și internat în regim de urgență într-un centru de tratament. Concubinul mamei, principalul suspect, a fost dus la Spitalul de Psihiatrie „Socola“, pentru o expertiză psihiatrică. Acesta fugise imediat după ce copilul făcuse stop cardio-respirator. A fost prins la scurt timp de polițiști, la intrarea în municipiul Iași. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal pentru tentativă la omor.

 

{flvremote}http://www.iasitvlife.ro/data/_stiri_video/2013/07_iulie/31/batut_crunt-de_concubinul_mamei_A.flv
{/flvremote}

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedent60.000 de lei păpați degeaba. Institutului Cultural Român Iași A FOST ÎNCHIS, alături de celelalte filiale din țară
Articolul următorCopil de trei ani, BĂTUT DE ÎNGRIJITOARE la o creșă din Suceava. I-a smul părul din cap!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments