Deţinutul din Cluj care a evadat, căutat de trupele speciale. Poliţiştii iau în calcul varianta ca un complice îl protejează

0
79

Poliţiştii, ajutaţi de trupe speciale, îl caută peste tot, în mai multe zone din judeţul Cluj, pe deţinutul de 32 de ani care a evadat sâmbătă, împreună cu trei colegi de celulă, din arestul poliţiei.

Anchetatorii scotocesc fiecare casă părăsită unde s-ar putea ascunde individul, dar iau în calcul şi varianta că cineva, poate o fostă iubită sau un complice, îl protejează.

Oraşul Cluj-Napoca şi împrejurimile lui sunt cercertate de poliţişti, care sunt hotărâţi să dea de urma lui Bartus Alexandru, un infractor extrem de periculos şi abil, care a mai fost închis şi în Franţa, pentru că a intrat în casa unui bătrân pe care l-a bătut şi l-a jefuit. Ulterior, omul a murit la spital.

Se desfăşoară căutări amănunţite în special într-o zonă din judeţ, pe care, din motive de securitate a anchetei, nu putem încă să o dezvăluim; poliţiştii au blocat întregul perimetru şi scotocesc fiecare casă şi grădină, în căutarea suspectului despre care cred că s-ar ascunde acolo, la o persoană cunoscută.

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentObama refuză invitația lui Putin, de a vizita Moscova. Până acum, doar Kim Jong-un a acceptat
Articolul următorCel mai mare preţ plătit vreodată pentru un apartament în New York: 100.471.452 dolari. Priveliştea unică de la etajul 90
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments