VIDEO ŞOCANT. HINGHERI ATACAŢI CU DRUJBA, ÎN BURICUL BUCUREŞTIULUI

0
62

Incredibil, dar adevărat. Hingherii au ajuns să fie fugăriți cu drujba prin centrul Capitalei. S-a întâmplat astăzi, în zona Armenească- Moșilor.

Incidentele dintre iubitorii de animale și hingheri sunt aproape la ordinea zilei. De câte ori merg pe teren să ridice vreun câine, angajații Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) sunt asaltați de iubitorii de maidanezi. Ceea ce s-a întâmplat astăzi de dimineață, însă, depășește orice imaginație.

”Angajații ASPA au mers la un bloc unde primiseră o reclamație prin dispecerat, că sunt trei câini, fără stăpân. Doi în scara blocului, unul afară. Când i-a văzut (pe hingheri- n.r.) că au coborât din mașini, un bărbat care se afla în zonă și avea o drujbă cu el, a pornit drubja și a început să fugă după ei cu ea”, ne-a declarat Răzvan Băncescu, coordonatorul ASPA. La fața locului erau trei echipaje de la ASPA. De mai bine de un an, de când a început programul de gestionare a câinilor fără stăpân din Capitală au avut loc 1.800 de altercații și incidente în teren, 120 de acte de vandalism și 14 oameni au fost spitalizați, potrivit ASPA.

 

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea

 
0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments